Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z game i giffami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pliki terenzo czyste i mam problem bo game nie działa wgrywam diff jakikolwiek do game i wszystkie się wgrywają ale na serwerze ani jeden diff nie działa  wgrywałem nawet nowe game 2089 czyste i z gifami  nie działa ciągle jest na serwie to samo tak jak by nie odczytywało game ani tego z plików terenzo ani tego nowych a robie wszystko zgodnie z wszystkimi poradnikami proszę  o pomoc. 

zxc

Opublikowano

Diffy w 2015r., tak trzymać Polaczki xD

ja jestem nowy w tych sprawach a serwer dla siebie robię i kilku kumpli a po za tym co masz na myśli a da sie jakoś inaczej zrobić żeby np kd wchodziły na 100% ???

Jak wgrywasz te diffy i jaką wersję game masz?

wgrywam je tak jak na poradnikach na YT przez program winSCP i wgrywam do game z orginalnych plików terenzo z 2010r próbowałem również z game 2089 ale nie działa cały czas to samo 

zxc

Opublikowano

Znajdz sobie spis difow na mpc, na plikach Terenzo jest game 3043, musi byc dif na ten game, inaczej nie bedzie dzialac.

Zrob od nowa serwer

nie ma takirgo game 3043 może ci chodzi o 34083????

zxc

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...