Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać w World of Warships? Podstawy - opis menu

upadlybankowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

ostatnio pogrywam trochę w najnowszą gierkę od wargaming.net i nie powiem, jest całkiem udana. Ten kto grał w czołgi odnajdzie się tu jak w domu, gorzej mogą mieć totalnie nowi gracze. Nagrałem krótki filmik z podstawami podstaw dla świeżaków.

Pozdro

Mój kanał na youtube - TUTAJ

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wszystko ładnie, ale możesz nagrać coś o lotniskowcach?  :lenny:

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest całkiem udana? Jest strasznie nudna... na początku też grałem całymi dniami w to ale im wyższy tier zdobywasz tym bardziej gra ogranicza się do stania w miejscu i czekania aż ktoś znajdzie się w zasięgu 23 km. Mam statki na tierach min 7 lvl i wieje nudą oraz monotonną. Aktualnie najczęściej wracam 3-4 tieru gdzie zasięg wynosi po 10-11 km wtedy frajda z gry jest największa.

A jak zassacie sobie skrypt aimbota to cytadele same wpadają  :lenny:  Najlepszy jest fakt że Wargarming doskonale o nich wie ale to olewa... ważne by hajs się zgadzał 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up Faktycznie tier IV a (dla mnie) dokładniej krążownik kuma są świetne a jak chcesz mieć trochę adrenaliny to lecisz przez środek i na ewentualny lotniskowiec. Ja tak zawsze robię i jak mi się uda to jest fajnie a jak się nie uda to też jest fajnie :D

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...