Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Skrypt kupujący kulę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie tego gówna szukać, ale coś cały czas mi kupuje kulę jasnowidzenia zamiast normalnego warda. Jak go kupię to automatycznie zmienia na kule. Wcześniej miałem głównie z tym problem na kaliście a teraz widzę, że na innych też tak robi a mam w sumie tylko podstawowe skrypty

Opublikowano

#offtop

Kula daje fula

https://www.youtube.com/watch?v=-GP-55x7TyI

#topic

Wyłącz wszystkie skrypty, odpal customa i zobacz czy dalej jest problem, jak nie ma to zacznij odpalać pojedynczo skrypty, za każdym razem sprawdzaj czy problem nie występuje, a jak problem wystąpi to już będziesz wiedział który skrypt dokładnie. Wtedy albo go zamień na inny skrypt, albo pogrzeb w ustawianiach.

Opublikowano

Jakie te "podstawowe skrypty"?

Może włączyłeś trinket w SFXUtility?

ezevade, activator, baseult, universalleveler, minimaphack, universalgankalert i skrypty do postaci. Nie mam sfxutility

W opcjach powinna być możliwość wyłączenia tego, rozejrzyj się dobrze

No właśnie szukałem i za c**j nie mogę tego znaleźć

@Edit

Znalazłem bydlaka. Do zamknięcia

Opublikowano

ezevade, activator, baseult, universalleveler, minimaphack, universalgankalert i skrypty do postaci. Nie mam sfxutility

No właśnie szukałem i za c**j nie mogę tego znaleźć

@Edit

Znalazłem bydlaka. Do zamknięcia

Podaj to ludzie nie będą musieli zakładać tematów.

­

giphy.gif

Opublikowano

na AIO od Seby kupuje kule ;p

Ta, zauważyłem to na Jinx, ale kupowało mi również na kaliście i jeszcze jakimś innym i nie były one autorstwa Seby, więc po prostu trzeba szukać w skrypcie postaci

Opublikowano

K***a ludzie bo ten item sié kupuje na adc. A to ze jestes na low elo to nie nasza wina...

Jaki ty masz problem? Jesteś dywizję wyżej i piszesz mi o niskim elo? Nie chce tego gówna to pytałem jak wyłączyć i ogólnie mam w dupie, czy się go powinno kupować, czy nie

Opublikowano

K***a ludzie bo ten item sié kupuje na adc. A to ze jestes na low elo to nie nasza wina...

Jak twój team w ogóle nie stawia wardów, to lepiej kupić żółty trinket i nie mów że w diam V grają sami pro i zawsze wardy stawiają, bo czasem potrafią przyjebać takim troll pickiem i tak psuć grę, że marzę o powrocie do elo z brązu V, bo tam przynajmniej przeciwnicy są chujowi, przynajmniej takie były moje odczucia przed banem, miałem wtedy konto na diam IV. Teraz mam 27lvl, nie wiem dokładnie jakie to elo, ale trafiają się ludzie z ramkami z diamentu oraz mastera i sytuacja jest podobna(chociaż zdaję sobie sprawę, że na normalach ludzie częściej trollują), ostatnio np. miałem na supporcie ashe full ad, żeby było śmiesznie... nawet nie próbowała lasthitować po pierwszej fali z której nic nie zgarnęła... no i wardów oczywiście 0, w takich sytuacjach bez tego żółtego trinketa to się nic nie pogra, jeszcze jak przeciwnicy ogarną że nie ma supporta normalnego, to ganki są co chwile :/

Opublikowano

Jak twój team w ogóle nie stawia wardów, to lepiej kupić żółty trinket i nie mów że w diam V grają sami pro i zawsze wardy stawiają, bo czasem potrafią przyjebać takim troll pickiem i tak psuć grę, że marzę o powrocie do elo z brązu V, bo tam przynajmniej przeciwnicy są chujowi, przynajmniej takie były moje odczucia przed banem, miałem wtedy konto na diam IV. Teraz mam 27lvl, nie wiem dokładnie jakie to elo, ale trafiają się ludzie z ramkami z diamentu oraz mastera i sytuacja jest podobna(chociaż zdaję sobie sprawę, że na normalach ludzie częściej trollują), ostatnio np. miałem na supporcie ashe full ad, żeby było śmiesznie... nawet nie próbowała lasthitować po pierwszej fali z której nic nie zgarnęła... no i wardów oczywiście 0, w takich sytuacjach bez tego żółtego trinketa to się nic nie pogra, jeszcze jak przeciwnicy ogarną że nie ma supporta normalnego, to ganki są co chwile :/

To i tak nic w porównaniu z tym jaką grę przed chwilą miałem i do tej pory się zastanawiam co za banda debili jest w tym diamencie V. Jakby tego było mało miałem w teamie 4 polaków, którzy jeszcze przed rozpoczęciem gry zaczęli po sobie jeździć, do 15 min mid miał już staty 1:8 a w 20 trzech sobie po prostu wyszło z gry jakby gdyby nigdy nic. Może to odosobniony przypadek, ale skądś się musiał wziąć ten pojazd na polaków i co raz częściej trafiam na takie przypadki

Opublikowano

Zamiast płakać na noob timi to sami zacznijcie coś grać dwa noobki się dobrały i flejmią że tim słaby. Najpierw offnij szarpa bola c**j wie co tam używasz i idź grać na swoim koncie które np masz w diaxie. Dywizja którą wbiłeś na szarpie albo bolu. I zagraj legit będziesz gorszym gównem niż te trolle z którymi grasz pis jol madafaki dwa

bPF1HEU.png

Opublikowano

Zamiast płakać na noob timi to sami zacznijcie coś grać dwa noobki się dobrały i flejmią że tim słaby. Najpierw offnij szarpa bola c**j wie co tam używasz i idź grać na swoim koncie które np masz w diaxie. Dywizja którą wbiłeś na szarpie albo bolu. I zagraj legit będziesz gorszym gównem niż te trolle z którymi grasz pis jol madafaki dwa

Wiesz... będę większym gównem niż te trolle, bo mam mechanikę mirka handlarza, który pierwszy raz w życiu usiadł do komputera a grając na bolu/sharpie mam mechanikę koreańskiego warzywa, ale nie o to mi chodziło... bardziej o podejście ludzi -  był przykład z wardami, ale tego jest więcej - np. robienie blue/reda, kiedy drużyna walczy o barona albo smoka, aby to zrozumieć bol/sharp nie są potrzebne, tylko minimalne pojęcie co jest w tej grze ważniejsze - wygranie meczu, dzięki pomaganiu drużynie czy posiadanie blue/red na 1 minutę przed zniszczeniem nexusa przez drużynę przeciwną, która trzymała się razem i rozjebała na baronie pozostałych 4 sojuszników szczęśliwego posiadacza blue/reda?

Nie zastanawiałeś się nigdy, dlaczego ludzie grają tyle czasu na cheatach w lola? Normalnie w przeciętnej grzej jak ktoś potrolluje, pocheatuje to gra się szybko nudzi, a w lolu właśnie robi się ciekawsza, bo nie musisz się skupiać na mechanice postaci, a jedynie na strategii i ogarnięciu sytuacji na mapie. Oczywiście ktoś może się ze mną nie zgadzać, no bo jak to! "Co to za przyjemność, jak się automatycznie lasthituje", mi osobiście najwięcej przyjemności sprawia robienie jakichś fajnych akcji z teamem, którego w ogóle nie znam i zgrywanie się z nim w ciągu 45 minut meczu, planowanie jakiejś strategii i pomaganie drużynie wygrać, nawet jeśli feedują - dlatego też wolę takich co mają słabą mechanikę, ale potrafią się dostosować do drużyny i współpracować, niż takich co mają dobrą mechanikę a nie potrafią się zgrać z nikim...

Nie no, żartowałem - tak naprawdę to zawsze gram sam, wyjebane mam na team, jak mi słabiej pójdzie na linii to idę afk farma, bo największą przyjemność sprawia mi gniecenie robaków na platformie z pomocą bola/sharpa i jak mi ktoś ksuje z teamu to wychodzę, bo tylko ja mogę zgarniać fragi w moim teamie : )

#edit

dobra bo się mały offtop zrobił, w sumie temat kuli chyba wyczerpany :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...