Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Ban na 2 tygodnie

Demac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę leciał w c***a. Oscamowałem awp asiimov i 2x cobblestone pamiątki. Po 2 oscamowanym przedmiocie dostałem bana po 30 minutach na 2 tygodnie hmm.. Lecz przed próbą scamowania zgłosiło mnie strasznie dużo osób (30 około). Pytanie brzmi. Czy po 2 tygodniach zniknie mi ban i wszystko elegancko będzie mi śmigać ? Czy po tych 2 tygodniach będę miał perm Trade Bana ? Dodam jeszcze, że oscamowane itemy nie zabrali mi z inventory do dziś (bana mam już tydzień).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mógł by mi ktoś wytłumaczyć co to ten "scam?"

Wkręcenie jakiegoś idioty, żeby dał Ci skiny, ty mu poślesz hajs na paypala/dasz psc itp.(tak na prawdę nic mu nie dasz po tym, gdy da Ci skiny), wysłanie odpowiednich linków do oscamownia - jest dużo sposobów, żeby ojebać kogoś na skiny, a niestety ludzie się na to nabierają - więc scamerów przybywa. :/
Opublikowano

Wkręcenie jakiegoś idioty, żeby dał Ci skiny, ty mu poślesz hajs na paypala/dasz psc itp.(tak na prawdę nic mu nie dasz po tym, gdy da Ci skiny), wysłanie odpowiednich linków do oscamownia - jest dużo sposobów, żeby ojebać kogoś na skiny, a niestety ludzie się na to nabierają - więc scamerów przybywa. :/

Żadnych linków nie używałem itp. Idiota jakiś był i dał się w c***a zrobić i tyle ;) !

Dzięki wszystkim za pomoc ! Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...