Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Skrypt do Ryze'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

K****cy dostaje na tego Lightinhg Ryze czy coś. Nie działa ult nie działa Q nie działa nic do k***y.

Dev tez mi nie odpowiada DasRyze czy jakoś tak też odpala Brian tez odpada.

Jest jakiś inny skrypt który do jasnej k..... używać będzie skill jak w bolu? Chdzi mi dokładnie o jakiś tam skryp bo na bolu świetnie sie grało ryzem a tutaj lipnie...

Moge dac limit. Chyba że coś potrzeba do tego Lightning Ryze skoro to najlepszy skrypt.

Opublikowano

To prawda ale najgorzej jest z tym Q.

­

Na Q akurat nie narzekam, według mnie trafia bardzo fajnie. Czasami może i się gubi ale tak to jest ok

Opublikowano

ja gralem na slutty ryze :) świetny skrypt najlepiej się ownuje topa, upewnij sie ze wiesz jak go uzywac, wpierw budujesz tą łze, stackujesz ją ile się da, 1y kill próbujesz zrobić na 4ym levelu, killowanie najlepiej działa jak masz 3 ładunki, ponoć są jakieś 2 wersje combo, to defaultowe ma większy dmg a to 2gie ma lepszy stun także ofiara nie ucieka az tak szybko ale ja grałem na wersji w której było tylko jedno combo, polecam ten skrypt :P jeszcze ta nazwa - a ho that is loyal lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...