Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Evade czy EzEvade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na niższych dywizjach śmiało możesz używać Evade, mało kto wie tam o L# czy bolu, gorzej na wyższych ludzie już kumają o co chodzi i mogą nagrywać i zakablować riotowi :unsure:

Opublikowano

EzEvade - dla cipek (słabsze)

Evade - dla kogoś z jajem (jak robot ale dużo lepsze)

Znam wielu co pizgają w diaxie czy master tierze z Evade L# i bana nie mają. Jak już masz dostać bana to z jajem a nie jak c**a ukrywając się.

Sam grając na full odpale (exploity typu spelle z plecow) nie dostałem bana przez 2 lata a grałem na poziomie średniego diamentu. Dopiero jak był olbrzymi banwave dostałem bana z winy administracji L#

Ema.

Opublikowano

EzEvade - dla cipek (słabsze)

Evade - dla kogoś z jajem (jak robot ale dużo lepsze)

Znam wielu co pizgają w diaxie czy master tierze z Evade L# i bana nie mają. Jak już masz dostać bana to z jajem a nie jak c**a ukrywając się.

Sam grając na full odpale (exploity typu spelle z plecow) nie dostałem bana przez 2 lata a grałem na poziomie średniego diamentu. Dopiero jak był olbrzymi banwave dostałem bana z winy administracji L#

Ema.

Jeżeli odpowiednio ustawisz EzEvade, wtedy to Evade przy nim wygląda jak skrypt dla pizd.

@topic

"EzEvade, rodzaj unikania jest zależny od naszych ustawień.

Możemy ustawić go tak by unikał wszystkiego, precyzyjnie, z niewyobrażalnym, niewykonalnym przez człowieka czasem reakcji lub bardziej spokojniej, w zależności od tego w jakiej odległości od danego skilla się znajdujemy, z ustawionym przez nas czasem reakcji itd.

Ważne są także tryby - fastest / smooth / very smooth

Reasumując elastyczność, funkcjonalność oraz inne opcje ezevade przewyższają możliwości evade, co czyni ezevade lepszym."

http://www.mpcforum.pl/topic/1455450-ezevade-czy-evade/?p=12353385

eSwH2k3.png

Opublikowano

Polecam ezevade, twoje uniki wyglądają wtedy naturalniej

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...