Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ludzie leveluja konta na aramie?

B0TQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :) 

To co w temacie...

Natknelem sie na jeden z match history i zobaczylem to, ze gosciu lvl' uje konto na botach na aramie .. Jak to mozliwe?

Ps.

Przepraszam za estetyke..

post-898251-0-55585400-1440868829_thumb.png

Opublikowano

zasloniles "warwick"? xD

jest masa skryptow i botow ktore wbijaja level

Mecz użytkownika na którym był używany bot jest prawdopodobnie otwarty z jego profilu co oznacza, że widywała tam jego nazwa.

Opublikowano

Zasłoniłem nazwe tego "warwicka" ,poniewaz to konto kolegi.. które kupil. Dzieki za odpowiedz ,ale nadal nwm jak to dziala. ;p

Opublikowano

Zasłoniłem nazwe tego "warwicka" ,poniewaz to konto kolegi.. które kupil. Dzieki za odpowiedz ,ale nadal nwm jak to dziala. ;p

Wyjaśnię

Ustawiasz bota (np z botoflegends.com lub joduska.me(league sharp) który automatycznie dołącza do kolejki aram i gra na niej jak bot. Grają z nim normalni gracze tacy jak ty, staty są słabe bo bot oczywiście gra słabiej od gracza.

Bot co mecz dołącza do nowej kolejki, system aram który automatycznie dobiera championów daje skryptowi przewagę,że wybiera za niego championa, i skrypt nie musi nic robić. 

Bot do lvlowania ma ustawione trasy na aram, i co ma robić w danej sytuacji. Zazwyczaj takie boty do lvlowania nie są poto aby mieć staty 20/0 tylko poto aby były w grze i ruszały się aby nie wywaliło ich za afk.

Takim sposobem przez jedną noc da się rabić kilka lvli i sporo pz na start.

Doda też że większość skryptów obecnych nie pozwalają Ci na używanie komputera w czasie działania, wiem że chyba można ustawić bota na wirtualnej maszynie, i wtedy możesz używać komputera podczas lvlowania konta/kont

Opublikowano

Dziekuje. :) Tylko ciekawi mnie inna rzecz ,a mianowicie dlaczego wszyscy Ci gracze nazywaja sie jak postac? 

Opublikowano

haha ;d @2up

Tylko nazwa warwicka była odsłonięta prawdziwa dlatego typeczek zamazał, a tak reszta nie była otwarta z profilu tego użytkownika więc nie było podanych ich realnych nazw tylko champów ;)

1921.png

Opublikowano

haha ;d @2up

Tylko nazwa warwicka była odsłonięta prawdziwa dlatego typeczek zamazał, a tak reszta nie była otwarta z profilu tego użytkownika więc nie było podanych ich realnych nazw tylko champów ;)

Ja tam nigdy nie wchodzę w historię meczy w kliencie więc nie wiem jak to wygląda. Wolę elegancko wpisać nick na op.gg i mam wszystko na tacy. 

Opublikowano

Wyjaśnię

Ustawiasz bota (np z botoflegends.com lub joduska.me(league sharp) który automatycznie dołącza do kolejki aram i gra na niej jak bot. Grają z nim normalni gracze tacy jak ty, staty są słabe bo bot oczywiście gra słabiej od gracza.

Bot co mecz dołącza do nowej kolejki, system aram który automatycznie dobiera championów daje skryptowi przewagę,że wybiera za niego championa, i skrypt nie musi nic robić. 

Bot do lvlowania ma ustawione trasy na aram, i co ma robić w danej sytuacji. Zazwyczaj takie boty do lvlowania nie są poto aby mieć staty 20/0 tylko poto aby były w grze i ruszały się aby nie wywaliło ich za afk.

Takim sposobem przez jedną noc da się rabić kilka lvli i sporo pz na start.

Doda też że większość skryptów obecnych nie pozwalają Ci na używanie komputera w czasie działania, wiem że chyba można ustawić bota na wirtualnej maszynie, i wtedy możesz używać komputera podczas lvlowania konta/kont

Same bzdury, po 1. Bol jak i leaguesharp nie mają funkcji automatycznego dołączania do kolejki, dlatego wymagany jest dodatkowy bot (auto queue). Oprócz tego skrypty grające na aramie/summoners rift, nie posiadają ustalonej trasy do poruszania się. Poruszają się za jednym ze swoich sojuszników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...