Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platny bol !?!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No zapłać. Takie banalne pytania zadajesz że szok :>

idź grać wmetina :) prawie rok temu grałem na bolu i wiem że można było za free mieć vipa , więc po co mam płacić ? tylko teraz zapewnię sie zmieniło .

Opublikowano

idź grać wmetina :) prawie rok temu grałem na bolu i wiem że można było za free mieć vipa , więc po co mam płacić ? tylko teraz zapewnię sie zmieniło .

Nie będziesz mi życia układał :> Są inne darmowe programy oprócz bola.

IDcncno.png

Opublikowano

Nie będziesz mi życia układał :> Są inne darmowe programy oprócz bola.

Wszystko jest darmowe i nie wymuszaj na ludziach by płacili brudasom za hacki. Takie coś nigdy nie powinno być płatne. To coś jak płacenie za bana, bo po c**j płacić skoro bana i tak w końcu dostaniesz - lepiej go za darmo dostać.

Ciekawe co na to by powiedział urząd skarbowy XDD

Cracki BoLa i L# znajdziesz na nulled.io lub w tematach na mpc powinny być poradniki.

Opublikowano

Wszystko jest darmowe i nie wymuszaj na ludziach by płacili brudasom za hacki. Takie coś nigdy nie powinno być płatne. To coś jak płacenie za bana, bo po c**j płacić skoro bana i tak w końcu dostaniesz - lepiej go za darmo dostać.

Ciekawe co na to by powiedział urząd skarbowy XDD

Cracki BoLa i L# znajdziesz na nulled.io lub w tematach na mpc powinny być poradniki.

Hahaha beka z Cb. Zrób takiego bota i udostępnij za darmo. Czekam. Jak według Cb to jest taka prosta robota. Jeżeli nie przesadzasz z botem to bana nie wyłapiesz.  Ja wymuszam ? Naucz się czytać ze zrozumieniem :> Pytaj się co ma zrobić to mu odpowiedziałem :)

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...