Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyzywają mnie Cheater W szkole Pomocy !

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc gdyż od jakiegos roku mnie wyzywają od cheatera a zaczęło się gdy grałem na bolu i dostałem potem perma bana ale mówiłem kolegom że to pomyłka i jakoś uwieżyli ale potem jak grałem z nimi w csa 1.6 w szkole to mówili wyłacz aima wh itp bo ci nie wierze nic nie miałem . Pomyślałem że może jak wbije chociaż kałach w cs go to będzie ok tak się stało używałem wh i aima ale tak żeby sie nie skapnęli i niestety po 4 miesiącach dostałem overwatcha i następnego dnia kolega pyta się czy gram rankeda ja mowie ze nie bo mam vaca ze brat mi wbił i kupiłem nowego csa grałem z kolegą który mi i wierzył ale dostałem oerwatcha.

teraz ide do 2 technikum i znowu beda mnie wyzywac od cheatera jak bylo rok temu proszę o pomoc niewiem jak zdobyć ich zaufanie powiedziałem że wiecej na tym nie zagram i usunalem wszystkiw wh aimy itp i strony zablokował mi kuzyn na hasło skąd brałem. Z góry bede wdzieczny

Opublikowano

O k***a...

To jest dopiero problem. Nie to co te wasze pytania dotyczące gier użytkownicy.

ale w czym mamy ci pomoc?

sraj na nich jesli chodzi ci o problem z towarzystwem, olej ich

Ty tak na poważnie?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

poważnie bo niechce ich stracić bo z nimi chodzę na imprezy na piwo itp a takto maja mnie w dupie bo cheatuje

Opublikowano

poważnie bo niechce ich stracić bo z nimi chodzę na imprezy na piwo itp a takto maja mnie w dupie bo cheatuje

Zaraz.Najpierw ich oszukiwałeś, okłamywałeś, robiłeś z nich debili a teraz oczekujesz, żeby od tak o tym zapomnieli, bo ty nagle postanowiłeś przestać? Ok, niby błacha sprawa - gry, ale skąd mają wiedzieć, że nie oszukasz ich w "realu'? Zniszczyłeś ich zaufanie, a zaufanie jest bardzo trudno odbudować.

Opublikowano

Witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc gdyż od jakiegos roku mnie wyzywają od cheatera a zaczęło się gdy grałem na bolu i dostałem potem perma bana ale mówiłem kolegom że to pomyłka i jakoś uwieżyli ale potem jak grałem z nimi w csa 1.6 w szkole to mówili wyłacz aima wh itp bo ci nie wierze nic nie miałem . Pomyślałem że może jak wbije chociaż kałach w cs go to będzie ok tak się stało używałem wh i aima ale tak żeby sie nie skapnęli i niestety po 4 miesiącach dostałem overwatcha i następnego dnia kolega pyta się czy gram rankeda ja mowie ze nie bo mam vaca ze brat mi wbił i kupiłem nowego csa grałem z kolegą który mi i wierzył ale dostałem oerwatcha.

teraz ide do 2 technikum i znowu beda mnie wyzywac od cheatera jak bylo rok temu proszę o pomoc niewiem jak zdobyć ich zaufanie powiedziałem że wiecej na tym nie zagram i usunalem wszystkiw wh aimy itp i strony zablokował mi kuzyn na hasło skąd brałem. Z góry bede wdzieczny

XDD skocz z mostu

Opublikowano

Wyjebka w nich. Ja się zwyczajnie z kimś nie zadaje jeśli ta osoba ma problem ze mną.

Opublikowano

No to skoro nie umiesz bawić się w grach, to w nie nie graj. Zrobisz dobry uczynek i sobie, i nam graczom.

Opublikowano

omg ziomóś tesz miałem problę z ziomkami ale ja serio, na prawde nie urzywałęm rzadnych chatów, tak rly rly na 99% a jak oni mnie dalej wyzywali to im sprzedałem kose i sie koniec, teras dostaje tylko lizty z trzema litermia PDW, o co morze hodzić??????

serio, czemu tu nie ma ograniczenia wiekowego... przynajmniej żeby od gimnazjum mozna było sie rejestrować, nei wiem

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Mają bardzo dobrze uzasadnioną odpowiedź... myślę, że raczej z innego powodu ,,mają Cię w dupie". 

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Wow. Tematy w dziale pogaduszki coraz bardziej schodzą na psy. Najpierw było o goleniu nóg, później o goleniu jaj, potem o piciu alkoholu w wieku 15 lat, a teraz ? Teraz mamy : bo mnie koledzy wyzywają w szkole i to jeszcze w średniej (gimbaza się przeniosła?!). 

Co do problemu. Możesz ich olać, za 2 lata i tak wychodzisz ze szkoły albo zmień klasę, bo z jednej strony chodzisz z nimi pić, ale ich nie lubisz bo Cię wyzywają Kappa

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Nie rozumiem po co grasz na haxach i ze znajomymi? Po co ich oszukujesz? Czemu kuzyn Ci strony musi blokować? Już nie chce wiedzieć co, by było ze stronami dla dorosłych.

Powiedź im prawdę.

Chociaż z drugiej strony to świetni przyjaciele, kiedyś to się miało w d*pie jak kto gra, a niedługo będą się śmiać ,, haha ten Tomeg to grac nie potrafi tylgo kupuje premge ''. Niedługo to będzie jakieś nękanie, bo się komuś w grze coś zrobiło i państwo gry zabierze, a szkoda :/

No to skoro nie umiesz bawić się w grach, to w nie nie graj. Zrobisz dobry uczynek i sobie, i nam graczom.

Forum o czitach - moderator mówi, żeby osoba nie cheatowała. WTF? Nie po to ludzie, którzy są tutaj z 4 lata (ba nawet kilka miesięcy) grzebali w rejestrach i uczyli się programowania, by ktoś wypisywał takie rzeczy. Powinieneś się wstydzić drogi moderatorze.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Trzeba było lepiej czitować.

Olej ich, jeśli się obrazili na ciebie, bo czitujesz w grach. To współczuję. Tobie jak i im. Tobie za to, że się z nimi zadajesz, a im za głupotę.

Opublikowano

Nie rozumiem po co grasz na haxach i ze znajomymi? Po co ich oszukujesz? Czemu kuzyn Ci strony musi blokować? Już nie chce wiedzieć co, by było ze stronami dla dorosłych.

Powiedź im prawdę.

Chociaż z drugiej strony to świetni przyjaciele, kiedyś to się miało w d*pie jak kto gra, a niedługo będą się śmiać ,, haha ten Tomeg to grac nie potrafi tylgo kupuje premge ''. Niedługo to będzie jakieś nękanie, bo się komuś w grze coś zrobiło i państwo gry zabierze, a szkoda :/

Forum o czitach - moderator mówi, żeby osoba nie cheatowała. WTF? Nie po to ludzie, którzy są tutaj z 4 lata (ba nawet kilka miesięcy) grzebali w rejestrach i uczyli się programowania, by ktoś wypisywał takie rzeczy. Powinieneś się wstydzić drogi moderatorze.

To forum już nie jest o cheatach.

Przeczytaj sobie co na gorze pisze.

Kiedyś było głównie o cheatach ale obecnie jest to forum dla Community gier.

@topic

Zmień klase lub skocz z mostu :v

Opublikowano

Powiedź im prawdę.

To forum od dawna nie jest o cheatach, a już na pewno nie tematem przewodnim, pora skończyć te stereotypy.

Opublikowano

no piszecie zeby zmienił klase i jutro nowy bardzo poważny temat "zmieniać z bodego na mentala??"

przestancie odpowiadac na trolla bo on pewnie mysli ze jest śmiechaszny  xDxDxDxDxDxD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Klasę kończe dopiero za 2 lata ale c**j dam jakos rade tylko ze powiem im ze ani razu wiecej nie uzyje cheatow to i tak nie uwierza a chce zeby mieli do mnie zaufanie w tym mam problem

Opublikowano

Cheater dobra ksywa.

Pewnie im się znudzi ;p

Opublikowano

no piszecie zeby zmienił klase i jutro nowy bardzo poważny temat "zmieniać z bodego na mentala??"

przestancie odpowiadac na trolla bo on pewnie mysli ze jest śmiechaszny  xDxDxDxDxDxD

to nie jest troll pisze poważnie bo niechciałbys zeby cie tak wyzywali a po 2 zeby z nimi zagrac czy cos to nie bo pewnie bedzie cheatowal

Opublikowano

to nie jest troll pisze poważnie bo niechciałbys zeby cie tak wyzywali a po 2 zeby z nimi zagrac czy cos to nie bo pewnie bedzie cheatowal

gownie wydajesz tylko pieniadze na konta bo wakacje dostajesz... wakacje sie koncza a ty nadal na wakacjach bedziesz, beka z tematu w c**j to po 1 a po 2 jestes idiota psujac innym gre jak chcesz sie pobawic na czitach to idz grac czity vs czity wtedy nikt sobie gry nie psuje 

Opublikowano

Olej ich, nie zwracaj wgl na to uwagi ale ustaw się po lekcjach z nimi i pokaż, że w realu nie jesteś cheaterem xD

Znajdź sobie innych kolegów albo jakąś "koleżankę" ;)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...