Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złoty pakiet a Weteran

jesperek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam pytanie dotyczące tych kont premium w Aionie, czy da się w ogóle jeszcze przejść w ten Tryb Weteran dla konta, czy tylko już zostaje możliwość co miesięcznego ładowania w złoty pakiet..?

Opublikowano

Weterana otrzymywały osoby, które kilka lat temu płaciły miesięczny abonament za grę w Aiona.
Potem Aion stał się darmowy i mamy system gold packów. 

Opublikowano

Ewentualnie kupić konto weteran np. na allegro.
Dwa lata temu była tego masa i po 50zł szło zdobyć konto ze statusem Weteran. 
Aktualnie to chyba tylko starsi gracze posiadają Weterany. Możesz szukać na forach, aby zakupić konto, ale raczej jest mała szansa na to, że będzie to puste konto z samym statusem.

W inny sposób nie zdobędziesz statusu Weteran, nie da się już. 

Opublikowano

Weterana otrzymywały osoby, które kilka lat temu płaciły miesięczny abonament za grę w Aiona.

Potem Aion stał się darmowy i mamy system gold packów. 

Weterana otrzymywali gracze z czasów gdy gra była abonamentowa oraz gracze, którzy brali udział w zamkniętych beta testach wersji F2P. To drugie zapewne teraz bardzo boli FailForge ale też dało wielu ludziom (w tym mi) możliwość bezstresowej i przyjemnej gry. Zapewne też po tym jak to wprowadzili doszli do wniosku, że tylko na tym stracą w przyszłości i wycofali się z pomysłu dawania Weterana po pewnym czasie gry. Zamiast tego rozwinęli system Veteran Rewardsów o którym kiedyś napisałem obszerny (teraz trochę nieaktualny) poradnik: System Veteran Rewards

A ogółem to tak jak napisał Velkoz21, nie ma żadnej możliwości ulepszenia swojego konta, a nawet jakbyś znalazł puste to by sobie ludzie sporo wołali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...