Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie rozumiem

hikary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 39lv wypadł mi DZIKODRZEW jak go zakładam to mam 2,6k dmg (jest to miecz 1 reczny) a jak zakładam 2 miecz to mi dmg spada. Dlaczego?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@Ksawiryn

No właśnie nie. Mam to 2,6k dmg z 1 mieczem (legendarny) a jak zakładam 2 (nie legendarny) to zmniejsza mi się dmg.

Opublikowano

@Nawalony Operator Kombajnu

Ok dzieki a ostatnio widziałem na jednym streamie że barbarzyńcy nie kończyła się furia jak to osiągnąć?

Opublikowano

Pewnie oglądałeś barbarzyńce z buildem pod skill whirlwind (niestety nie mam polskiej wersji) ,sam skill podczas uderzenia zwraca trochę furii, a połączeniu z konkretnym zielonym setem itemów oraz skillem call of the ancients (z runą zwracającą furię) powoduje że furia jest praktycznie cały czas pełna. Żeby to osiągnąć to najlepiej wypatrzyć sobie jakiś build/poradnik w necie i mniej więcej się tym kierować. Grunt to złożyć cały dobry zielony set a potem tylko ulepszać.

WhatShouldIDo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...