Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin 3 - Jak zdobyć żołądek potwora ?

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zdobyć wątrobe potwora ?

Chodzi mi o to czy idzie go kupić ? Jeżeli tak to gdzie ?

Albo z jakiego potwora go wydropić ? Konkretnie nazwa oraz miejsce występowania.

Opublikowano

". wyleci żołądek czegoś tam, to można to rozłożyć na żołądek potwora."

Dużo mi to mówi..

Kolega na górze już mi więcej powiedział.

Jeżeli już robiłem ten quest i żołądek wykorzystałem wcześniej to już nie ma opcji ?

Albo czy ten kuroliszek występuje jeszcze gdzieś ?

Opublikowano

Z tego co wiem tego nie dropi, ale np. wyleci żołądek czegoś tam, to można to rozłożyć na żołądek potwora. 

Problem w tym, że nie można rozkładać innych rzeczy na żołądek.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

To niewykluczone że czegoś nie pamiętam. Wiem że np. mózg utopca można rozłożyć na mózg potwora. Nie wiem z czego dropi żołądek czegokolwiek, ale jeśli nie można rozłożyć to widocznie jest to żołądek potwora. 

Dodam, że szukałem tego na googlach i po polsku i po angielsku, i nie znalazło nic. Zastanawiam się czy coś takiego w ogóle istnieje.

Opublikowano

Dużo mi to mówi..

Kolega na górze już mi więcej powiedział.

Jeżeli już robiłem ten quest i żołądek wykorzystałem wcześniej to już nie ma opcji ?

Albo czy ten kuroliszek występuje jeszcze gdzieś ?

Ten kuroliszek wystąpuje często w jaskiniach, i dziurach, musisz popatrzeć, on ma bodajże 18 poziom

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

W nowym dodatku Krew i Wino możemy bardzo łatwo wejść w posiadanie wątroby potwora. Wystarczy ukończyć Zlecenie:Łaciate Kłopoty.

Opublikowano

W nowym dodatku Krew i Wino możemy bardzo łatwo wejść w posiadanie wątroby potwora. Wystarczy ukończyć Zlecenie:Łaciate Kłopoty.

TiAXKJI.png

@Co do tematu (jak już przy nim jesteśmy i żebym bezsensownego posta nie pisał): rozchodzi się zapewne wszystko o crafting, więc trzeba kombinować z lootem potworów ze zleceń (ew. dropnie od razu)

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Na jednej z wysp na skellige jest kuroliszek. Nie powiem ci dokładnie na której, ale była tam jedna z pobocznych misji żeby odzyskać jakiś miecz. Raczej kiepskie na prowadzenie, ale może skojarzysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...