Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sms

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie jak opowiedzieć na SMS typu

czy my się znamy albo kim jesteś

o czym pisać z dziewczyną na jakie tematy

jak zacząć pisanie do niej i jak to rozmowę rozkręcić

Bardzo proszę żeby wypowiadały się tylko osoby które miały mają z tym do czynienia

Jeszcze mi się nie zdarzyło abym kręcił do dziewczyny przez SMS.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

to nie tylko od ciebie zależy, zależy tez jaka jest ta druga osoba, nie ma konkretnego wzoru każda dziewczyna jest inna :P napisz po prostu siemka czy coś tylko cześć nie pisz bo to wiocha xD potem możesz napisać że się nie znamy ale chciał byś poznać czy coś w tym stylu :P jak jej nie znasz to zapytaj się co ją interesuje itd

Opublikowano

Przepraszam mowisz ze bez szans? :lol: Ja zagadalem do panny na nk... dalem poprostu ocene do zdjecia, ona napisala "dzieki za ocene" i jakos sie rozgadalismy...a teraz jestem z nia juz sporo czasu ;) Wiec nie mow ze bez szans ;) Zawsze warto probowac;]

Opublikowano

moim zdaniem pisanie smsów, pisanie na nk, gg itp. do niczego nie prowadzi ^^

Lepiej zagadać na żywo,

Opublikowano

Ludzie prosiłem aby nie było postów które nic nie wnoszą do tematu. Znam parę osób które kręciły do lasek przez SMS i to z powodzeniem. Bardzo proszę o porady. Z góry wielkie dzięki.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

Opublikowano

Moim zdaniem musisz zawsze jej okazywać że chcesz z nią pisać. Staraj się zwracać uwagę np na minki jakie ci wysyła jeśli często pisz ";*" to znaczy że jest zainteresowana tobą , jeśli często są buźki ";)" , ";p" , ";d" oznacza to że musisz jeszcze poczekać by robić coś więcej. Pytaj się czy dobrze jej minął dzień , jak się czuje itp. Musisz także okazywać że jesteś nią zainteresowany jeśli nie wiesz jak wygląda pytaj się o szczegół np jaki kolor oczu ma , włosów . Nigdy nie pytaj się ile ma wzrostu ;). Żeby dziewczyna się tobą zainteresowała musisz jej czymś zaimponować nie wiem może że dobrze grasz w kosz w piłkę w moim przypadku jest to c-walk ;p. I jeszcze jedno nie zadawaj jej pytań "co tam?" ponieważ to pytanie jest idiotyczne . Nigdy nie mów za dużo o sobie chyba że o coś spyta to tak , staraj się że by o niej dużo mówić . Mów często komplementy jeśli ci odpisze że tak nie jest nie kłuć się z nią tylko powiedz że masz swoje zdanie i ty tak uważasz. Po pewnym czasie wyślij jej ";*" jeśli odpisze ci to samo to jesteś na dobrej drodze i będzie dobrze . Ale jeśli odpisze czymś innym to znaczy że musisz się jeszcze postarać ;). Jak będziesz miał jeszcze jakieś pytanie to napisz chętni odpowiem .

@edit

Zapomniałem jak dziewczyna pyta się czy się znamy to jeśli jej nie znasz powiedz że nie ale warto było by się poznać

Jeśli pyta się kim jesteś powiedz że wielbicielem ;)

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano

Hehe. Tez tak kiedys z dziewczyna krecilem xD.

Jesli jej w ogole nie znasz to spytaj sie o jakies nie potrzebne rzeczy np.

- co lubi jesc

- co robi w wolnym czasie

- ulubiony kolor itp ; ).

Pozniej jak bedzie Ci odpisywac to jakis temat do rozmowy sie znajdzie ^-^.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Tak , te sposoby działają .

Naprawde nie pisz co tam bo to , zniechęca :]

Jeżeli masz 17 lat + , i znasz sie z kims około 2 lat lub twoja była, możesz jej pisać minki takie jak sex .

Ja tak ze swoją byłom robiłem , i to nie jakiś zeby do niej zarwać ale, poprostu .

Opublikowano

Napiszcie parę teksów jakimi rozpoczynacie rozmowę i co odpowiadacie na teksty typu kim jesteś lub czy my się znamy.

@Siema Dydku wyślij mi nr na gg na priv bo mam sprawę do ciebie związaną z tym tematem

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Jak dostaniesz sms'a "Hej, mam na imię Kasia, poznamy się", to nie odpisuj nic lub "odpierdol się pedofilu".

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

to nie tylko od ciebie zależy, zależy tez jaka jest ta druga osoba, nie ma konkretnego wzoru każda dziewczyna jest inna :P napisz po prostu siemka czy coś tylko cześć nie pisz bo to wiocha xD potem możesz napisać że się nie znamy ale chciał byś poznać czy coś w tym stylu :P jak jej nie znasz to zapytaj się co ją interesuje itd

"Cześć" to wiocha <hahah>, wilczusiu drogi zastanów się zanim coś napiszesz, myślisz, że jak do dziewczyny napiszesz "siema", "elo" to jesteś "cool"? xD

Wydaje mi się, że "cześć" będzie o wiele lepsze niż "siema", tymbardziej, że jej nie znasz. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A czy rozpoczęcie rozmowy tekstem co robisz , hej co tam lub co porabiasz nie jest zryte

@Dydku daj mi nr na gg bo musze z tobą pogadać o sprawie dotyczącej tego tematu

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

Opublikowano

"Cześć" to wiocha <hahah>, człowieku zastanów się zanim coś napiszesz, myślisz, że jak do dziewczyny napiszesz "siema", "elo" to jesteś "cool"? xD

Wydaje mi się, że "cześć" będzie o wiele lepsze niż "siema", tymbardziej, że jej nie znasz. ;)

ziomku i ty tak do mnie :< cześć przynajmniej u nas w Warszawie mówią pizdeczki same tak samo jest z hej..trochę luzu dziewczyna sobie pomyśli że sztywny jesteś :> chyba że gadasz z jakimś praszczurem to spoko :) A czy jestem cool jak to napisze hmm..nie. Wiadomo jak się żegnasz z dziewczyną to nie napiszesz jej nara..xD

Opublikowano

ziomku i ty tak do mnie :< cześć przynajmniej u nas w Warszawie mówią pizdeczki same tak samo jest z hej..trochę luzu dziewczyna sobie pomyśli że sztywny jesteś :> chyba że gadasz z jakimś praszczurem to spoko :) A czy jestem cool jak to napisze hmm..nie. Wiadomo jak się żegnasz z dziewczyną to nie napiszesz jej nara..xD

" paaa ;*****" :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@dydku - rozwaliłeś mnie tym, zainteresowanie daną osobą okazuje się buźkami " : **" " Moim zdaniem, jeśli ktoś kogoś chce poznać przez gg lub sms to na prawdę jest na niskim poziomie, z własnego doświadczenia wiem że to nic nie daje. Zdecydowanie lepiej jest normalnie zagadać w rl i poznawać się w ten sposób. Ja osobiście mam dziewczynę i nie potrzebowałem sms'ów, chyba że do umawiania się :P

Mariuszw13.png
Opublikowano

Wiem że na realu jest lepiej się spotkać ale ja tej dziewczyny nie znam chcę się o niej czegoś dowiedzieć a dopiero potem się z nią spotkać.

.

@dydku daj mi nr na GG bo muszę z tobą pogadać.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

Opublikowano

No ja też tak robię ale Z tymi buziakami to było stwierdzone psychologicznie i dział .

@up 8511063

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano

wilku :lol: Mowisz ze pisanie " czesc ", " hej " to wiocha?? o.O

Jak i pytanie sie "co tam" ...

Ja jakos zawsze pisze " hej ;*, Co tam " czy cos w tym stylu i gadka leci ;) Pierwsze 3-4 dni rozmowy beda dla Ciebie najgorsze :P Bedziesz ciagle zastanawial sie o czym pisac itd :P Ale potem sam zobczaczysz, ze o wszystkim mozna pisac ;)

Opublikowano

Jakoż iż , gdy byłem młody i głupi chodziłem " przez telefon " (to było straszne :(( ) mogę udzielić Ci wielu rad ;]

Na początek , kwestia rozpoczęcia. Nie ma ona dużego znaczenia , ale nie zaczynaj " cześć " .

Dlaczego "Siema " itp. a nie " Cześć ". "Cześć" zbyt bardzo świadczy o grzeczności , a tego na 1 etapie nie chcemy.

Nie pisz przede wszystkim co tam ( do kumpeli - ok , ale do kogoś bliższego , jakiejś panienki którą chce poderwać - nie ).

Już lepiej napisz " Co porabiasz " "Jak minął dzień " itp.

Po tym , możesz przeprowadzić test. Jeżeli jej zależy , a po nie odpowiadaniu przez Cb ok. 5 minut , znajdzie temat - to znaczy , że jest zainteresowana Tobą.

Jeżeli nadal będzie cisza , sam wymyśl temat.

Dobrym rozwiązaniem jest gra w " Prawdę i wyzywania"

Oczywiście pozostaję wam sama " Prawda " więc zadajecie sobie po kolei pytania , na które musicie odpowiadać.

Na początek zadawaj typu "Twój ulubiony kolor" itp , ale po rozkręceniu gry zacznij tego typu " Ulubieni chłopaki w szkole "

W moim przypadku podrywałem koleżanke w Sql , a przez telefon dopytywałem się kogo lubi itp :).

Oczywiście nie polecam chodzić przez telefon itp.

Raz popełniłem ten błąd , lecz mam nadzieję , że więcej już nie ;].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...