Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot AFK na serwerze TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem w internecie, ale nie mogłem znaleźć niczego co by mi pomogło. Szukam jak ustawić żeby ktoś po zmutowaniu słuchawek  i po włączeniu sobie 'Toggle Away Status' został przeniesiony na kanał AFK automatycznie przez bota. Serwer TS mam na multigaming.pl

Opublikowano

@DavExLouisE

Serwer stoi na VPS do którego masz dostęp, czy wykupiłeś go na "sloty"?

"Sloty" - każdy hosting ts3 oferuje możliwość wykupienia serwera na wybraną ilość slotów. Płatność od slota.

Opublikowano

@DavExLouisE

Jeżeli serwer jest wykupiony na sloty a hosting nie oferuje swoich botów, nie będziesz mógł posiadać takiego bota. Funkcje przenoszenia botmusi czerpać z praw ASQ których przy zakupie tego typu serwera nie masz.

Wnioskując, jeżeli chcesz bota, proponuje Ci hosting net-speak który takie oferuje. Najlepiej Voice VPS, lecz wtedy musisz wgrywać swoją licencje. Możliwe że będziesz chciał sam wgrać bota i się poduczyć. Wtedy proponuje VPS z dostępem FTP/SSH, lecz w tym przypadku również musisz posiadać licencje ponieważ będziesz miał 32 slotowy limit bez niej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...