Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup konta w planach

Leopard74

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie planuje zakup konta i powrót do gry, budżet na zakup konta jest nieograniczony, serwer PL1. A że dawno nie grałem, to pytania do Was moi kochani mam następujące.

1. Jak sprawdzić czy sprzedający nie zostawił sobie tylnej furtki aby wejść na konto?

2. Czy istnieje ryzyko zablokowania przez BP nowokupionego konta? Za fakt iż jest kupione?

3. Kupić na allegro?

4. Czy da się zmienić login wpisywany przy polowaniu z abc na Leopard74? Jeżeli tak to jak, bo mam konto takie stare full elite i chciał bym zmienić tam login na inny aby na nowo kupionym był mój.

5. Jak sprawdzić czy konto było banowane?

6. Czym się kierować przy zakupie?

7. Ile mniej więcej chodzą konta Full elite, komplet LF4 na 16 lvl itd. Na poziomie gracza mi nie zależy.

8. Jak zabezpieczyć kupione konto by sprzedający nie odzyskał go po kilku miesiącach?

9. Jak znajdziecie coś ciekawego to dajcie link.

Za pomocne odpowiedzi daje lajki :)

Opublikowano

Witajcie planuje zakup konta i powrót do gry, budżet na zakup konta jest nieograniczony, serwer PL1. A że dawno nie grałem, to pytania do Was moi kochani mam następujące.

1. Jak sprawdzić czy sprzedający nie zostawił sobie tylnej furtki aby wejść na konto?

2. Czy istnieje ryzyko zablokowania przez BP nowokupionego konta? Za fakt iż jest kupione?

3. Kupić na allegro?

4. Czy da się zmienić login wpisywany przy polowaniu z abc na Leopard74? Jeżeli tak to jak, bo mam konto takie stare full elite i chciał bym zmienić tam login na inny aby na nowo kupionym był mój.

5. Jak sprawdzić czy konto było banowane?

6. Czym się kierować przy zakupie?

7. Ile mniej więcej chodzą konta Full elite, komplet LF4 na 16 lvl itd. Na poziomie gracza mi nie zależy.

8. Jak zabezpieczyć kupione konto by sprzedający nie odzyskał go po kilku miesiącach?

9. Jak znajdziecie coś ciekawego to dajcie link.

Za pomocne odpowiedzi daje lajki :)

4. da sie zmienic nick co 48h

a ryzyko ze koles zajuma konto zawsze jest.... nie potrzebuje lajkow ^_^

Opublikowano

1. -

2. Tak istnieje takie ryzyko

3. Możesz kupić, ale 100% szansy, że Cię nie oszuka nigdy nie będziesz miał

4. Loginu nie da się zmienić, jedynie nick w grze

5. Zapytaj się czy konto dostaje bonusy od BP (niech potwierdzi screenami)

6-7. Ceną ( myślę, że te 550 zł to minimum), Ilością lf-4 na 16 i ogólnie wyposażeniem, jeśli grałeś na pl1 to możesz próbować się domyślić kim jest osoba od której kupujesz i pytać ludzi co o nim sądzą.

8. -

9. -

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

to dobrze, a co do konta może ktoś sobie zostawić "tylne wejście" np po przez konto na innym serwerze, przez facebooka lub coś w tym stylu?

Opublikowano

Nie

może jedynie do supportu napisać 

+ na allegro raczej konta nie kupisz bo większosc kont jest wystawionych przez kromciobota

jeżeli uważasz go za złodzieja to nie kupisz :)

chyba wiesz o co mi chodzi zakładam tak bo wysmiałes jego sposoby 

i napisałes nieprawdę  

Opublikowano

Pytaja te sposoby to stwierdzenie faktu gdyż owe nie istnieją. Co do GameTwister bo pewnie o niego Ci chodzi, na allegro kupię konto na pewno, czy od niego nie wiem. Co do oszustwa to się nie obawiam, dokładnie zadaję pytania przed zakupem aby potem mieć podstawę prawną do obrony. Ale mam nadzieje że problemów nie będzie, kiedyś mnie oszukano na allegro przy zakupie konto 3 lata temu. Pieniądze odzyskałem po interwencji policji. Więc nie nie boję się kupić konta od GameTwister (Kromciobota) ale mimo wszystko nie ma On nic ciekawego w swojej ofercie.

Myślałem nad tym; http://allegro.pl/darkorbit-pl1-full-wszystko-all-16lvl-i5631420194.html#thumb/3

Opublikowano

to dobrze, a co do konta może ktoś sobie zostawić "tylne wejście" np po przez konto na innym serwerze, przez facebooka lub coś w tym stylu?

o ile wiem to istnieją również powiązania z BP portalem, po kupnie konta piszesz do supportu, aby je skasowali. zawsze jest ryzyko, że trafisz na oszusta, ale wtedy to już sąd :) bo kasa z drzewa nie leci. kupuj tylko na allegro, chyba, że od zaufanej osoby...

Raczej jak kupisz te konto cie nie okradnie :)

bo jesli chodzi o taką sumę to allegro albo policja  szybko zareagują 

czy Ty widzisz co piszesz ? nie spamuj, zbędne Twoje posty :) 

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

Pytaja te sposoby to stwierdzenie faktu gdyż owe nie istnieją. Co do GameTwister bo pewnie o niego Ci chodzi, na allegro kupię konto na pewno, czy od niego nie wiem. Co do oszustwa to się nie obawiam, dokładnie zadaję pytania przed zakupem aby potem mieć podstawę prawną do obrony. Ale mam nadzieje że problemów nie będzie, kik edyś mnie oszukano na allegro przy zakupie konto 3 lata temu. Pieniądze odzyskałem po interwencji policji. Więc nie nie boję się kupić konta od GameTwister (Kromciobota) ale mimo wszystko nie ma On nic ciekawego w swojej ofercie.

Myślałem nad tym; http://allegro.pl/darkorbit-pl1-full-wszystko-all-16lvl-i5631420194.html#thumb/3

tak tak a w tej bajce byly smoki? XDDD jakbys poszedl z tym na policje to bys juz nie mial konta i musialbys kare placic i oboje mielibyscie wyrok w zawieszeniu ;)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

tak tak a w tej bajce byly smoki? XDDD jakbys poszedl z tym na policje to bys juz nie mial konta i musialbys kare placic i oboje mielibyscie wyrok w zawieszeniu ;)

Dobrze się czujesz? Bo prawo znasz bardzo słabiutko. Handel kontami zabroniony jest przez BigPoint nie przez prawo.... Co do naciągacza sprawa trwała około roku ale pieniądze odzyskałem była to kwota 320 zł. Co do konta, konta nie odzyskałem tylko pieniądze. 

Opublikowano

ale w sprawe powinno wtoczyc firme bigpoint a ona gdyby sie o tym dowiedziala od razu by wam proces wytoczyla za handel kontem ;)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Kupione, trafiło się za 599 z 50 PP i wszystkimi ulepszeniami :)

ty chyba banita albo na brazylii 2 xD takie konta chodza po 1000+ sprawdz czy nie ma polaczenia z bigpoint.com albo facebook naszaklasa czy cos gdzie jeszcze mozna wejsc bo za taka cene jak to jest konto na pl'u to raczej szybko sprzedajacy je odzyska

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

ty chyba banita albo na brazylii 2 :lol: takie konta chodza po 1000+ sprawdz czy nie ma polaczenia z bigpoint.com albo facebook naszaklasa czy cos gdzie jeszcze mozna wejsc bo za taka cene jak to jest konto na pl'u to raczej szybko sprzedajacy je odzyska

Nie wiem czy wiesz, ale tam pisze PL1, a co do naszej klasy to firma BP usuneła wszelkie powiązania z naszą klasą :) A jak jest polaczone z bp/fb to mozna napisac do bp i usuną powiązanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...