Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC.SQIUGAMES

Cellebryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

» REKLAMY "mc.sqiugames.pl"

post-1346230-0-05253100-1440727025_thumb

post-1210178-0-58122700-1432989812.png

post-1346230-0-92195400-1440811539_thumb.jpg

»  Siec serwerów minecraft 8 serwerów. Na początek startujemy z 2 czyli skyblock i survival,

potem Możę po 3 dniach wystartuje jail. Mamy w planach zrobić autorki pomysł serwera którego jeszcze nie było trwają prace budówy tego serwera lecz trochę nam to zajmie.

KONTAKT:

kontakt @ sqiugames.pl

ADRES IP: mc.sqiugames.pl

TRYB: 

SLOTY: 700

WERSJA: 1.7.x + 1.8.x

post-1210178-0-67376300-1432989819.png

post-1346230-0-06239200-1440811185_thumb.png

post-1210178-0-73837400-1432989817.png

Na serwerze jest wiele nowości, aby urozmaicić grę na serwerze, ale też żeby nie było łatwo.

Dodaliśmy na serwer między innymi:

#SKYBLOCK 

» Aukcje - Aukcje polegają na tym, że gracz wystawia przedmiot do licytacji. Licytacja przebiega na chacie i trwa 60 sekund. 

Na aukcje można wystawiać zarówno zniszczone przedmioty jak i enchantowane. 

» Parkoury - Na serwer dodaliśmy też parkoury, aby umilić czas graczom. Po przejściu parkoura otrzymuje się upominek.

» Craftingi - Na naszym serwerze dodalismy pare własnych craftingow. 

» Spawnery -  Dodaliśmy też możliwość zmiany spawnera. Aby zmienić spawner należy kliknąć PPM

trzymając shift na spawner.  Pamiętaj, jeśli chcesz zmienić spawner musisz mieć przy sobie odpowiednią ilość $!

» Arena PVP - Aby się nie nudzić dodaliśmy też arenę pvp na która możecie się przeteleportować za pomocą manu serwerowego. 

» Efekty VIP - Ranga VIP, SVIP, YT posiadają efekty. Każdy efekt można zmienić za pomocą odpowiedniego gui.

» DiscoZbroje - Chcesz się odróżniać ? To jest właśnie dla Ciebie.

» Menu - Na start dostajecie menu serwerowe, dzięki któremu możecie w łatwy sposób wykonywać niektóre komendy.

» Wymiana - Na serwerze nie będzie żadnych oszustw z wymianą, dzięki pluginowi na wymiany.

» Drop - Z stone jest mały, ale zawsze jakiś jest % na wypadnięcie emeraldów, żelaza, złota, węgla.

» Cobblex Losowanie itemków z  9 stacków cobbla.

#SURVIVAL GILDIE

» Efekt Gui  - Gui do kupna effekty za ilosci diamentow lub zlota.

» DiscoZbroje - Chcesz się odróżniać ? To jest właśnie dla Ciebie.

» Menu - Na start dostajecie menu serwerowe, dzięki któremu możecie w łatwy sposób wykonywać niektóre komendy.

» Wymiana - Na serwerze nie będzie żadnych oszustw z wymianą, dzięki pluginowi na wymiany.

» Drop - Z stone jest mały, ale zawsze jakiś jest % na wypadnięcie emeraldów, żelaza, złota, węgla itd.

» Gilde Zakladanie gildii zapraszanie innych osob do gildi walka z inną gildią topka gildi + graczy/gildie.

» Cobblex Losowanie itemków z  9 stacków cobbla.

» Stoniarki Automatyczny generator stone. 

post-1210178-0-10505400-1432989809.png

SPAWN LOBBY:

post-1346230-0-63406800-1440808923_thumb

SPAWN SKYBLOCK:

post-1346230-0-72377700-1440808941_thumbpost-1346230-0-82251800-1440808951_thumbpost-1346230-0-93777100-1440808958_thumbpost-1346230-0-04923300-1440808967_thumb

Opublikowano

Fajnie sie zapowiada, na skyblock wbije ;) Dodaj cos jeszcze np pety drop kasy ze stone , drop roznych skrzynek , bossy, unikatowe przedmioty, drop pieniazkow z mobow. 

Powodzenia! :D

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja i screeny, może te tryby nie są oryginalne ale wyglądają na dopracowane.

Coś czuję, że będzie grało sporo osób, ja też wbiję :).

I jeszcze pytanko.

Są zadania na skyblocku?

Opublikowano

Również i mnie prezentacja bardzo się podoba, tryby trochę oklepane ale jak jest wkład w prezentację serwera, to sam serwer musi być dobry.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Fajnie sie zapowiada, na skyblock wbije ;) Dodaj cos jeszcze np pety drop kasy ze stone , drop roznych skrzynek , bossy, unikatowe przedmioty, drop pieniazkow z mobow. 

Powodzenia! :D

co do petów i bossów to jeszcze nie wiem bo chcemy dodawać z czasem zęby gra się toczyła a nie nudziła

­

Bardzo ładna prezentacja i screeny, może te tryby nie są oryginalne ale wyglądają na dopracowane.

Coś czuję, że będzie grało sporo osób, ja też wbiję :).

I jeszcze pytanko.

Są zadania na skyblocku?

zadania są z czasem dodamy więcej zęby się nie nudziło jak na razie mamy tego trochę i myślę ze jest ok. Pozdrawiam @SeeXiaaK

Opublikowano

Również i mnie prezentacja bardzo się podoba, tryby trochę oklepane ale jak jest wkład w prezentację serwera, to sam serwer musi być dobry.

jezeli chodzi o to czy serwer jest dobry ja myślę ze lobby jest dobry!! co do serwerów to już od cb zależy jakie serwery ty lubisz @SeeXiaak

­

Opublikowano

jezeli chodzi o to czy serwer jest dobry ja myślę ze lobby jest dobry!! co do serwerów to już od cb zależy jakie serwery ty lubisz @SeeXiaak

­

No to prawda wolałbym bardziej survival od skyblocka, ale myślę że SB też u was może być urozmaicony.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

już za kilka dni startuje jail!

Szukacie osoby na T-Helpera oraz pormotora na YT, jeżeli tak to proszę o kontakt.

Mam pytanie również czy nie szukacie sponsora bo widać, że serwer się fajnie zapowiada i mógłbym coś z Wami podziałać.

P. S Fajne ss'y

True love survives all

Opublikowano

Gram na skyblocku, podoba mi się, szkoda że jestem jedynym graczem online.

Jednak sam serwer zdecydowanie na plus!

Opublikowano

Gram na skyblocku, podoba mi się, szkoda że jestem jedynym graczem online.

Jednak sam serwer zdecydowanie na plus!

Zaproś znajomych do gry.

Już nie długo może nawet dzisiaj zostaną rozpoczęte konkursy tygodniowe na serwerach.

Więcej informacji już niedługo.

UWAGA

Co tydzień w niedziele na serwerze survival gracze na 1,2,3 miejscu w rankingu będą otrzymywać range vip na tydzień.

Na serwerze skyblock pierwszych 3 graczy w rankingu wysp będzie otrzymywać range vip co niedziele na tydzień.

Opublikowano

Jakieś prace techniczne? Nie mogę wejść na serwer. (white-list)

@Edit Ponownie spróbowałem wejść na serwer, zmienił się "status" na: Serwer jest aktualnie wyłączony.

Ktoś coś wyjaśni?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...