Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO2] Nie słychać mnie przez mikrofon na trybie Zobmie.

Machete_36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam CoD Black Ops 2 na steam i otóż gry gram w tryb zombie nikt nie słyszy mojego głosu gdy gadam przez mikrofon. W opcjach steam ustawiałem głośność, wykrywałem ponownie urządzenie, nic nie pomogło, Problem pojawia się w trybie zombie na multi nie sprawdzałem. Innych gracze słyszę ale nikt nie słyszy mnie.

Szukałem i nie znalazłem podobnych tematów.

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Otóż mikrofon mam włączony bo nagrywając słyszę swój głos w Black Ops też działa tak więc nie wiem czy w tym będzie problem.

Zrobiłem tak jak było na tej stronie miałem wyłączone wejście CD, w łączyłem nie wiem czy pomoże zaraz zobaczęi odpisze.

Opublikowano

Problemem jest mikrofon jest zepsuty ale mam jeszcze jedno pytanie czy da sie jakoś dokładnie sprawdzić czy jest zepsuty czy nie? Bo nie nagrywa a wyświetlone mam że działa poprawnie.

Opublikowano

Wejdż na ts3 i w opcjak zrób test mikrofonu,jeśli nie będziesz się słyszał to masz go zepsutego albo źle podłączonego.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Zrobiłem test i wychodzi mi na to że mikrofon jest zepsuty. Podłączony jest dobrze więc raczej to nie to.
Czy da się naprawić mikrofon w serwisie np czy już jest bezużyteczny i trzeba kupić nowy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...