Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Luxurius Szuka Sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie nie polecam tego Pana

Oferujecie współprace z dojrzałym zespołem jak ty Erio jak dziecko się zachowujesz

Opublikowano

Naprawde polecam. Erio i Lorenzo wiedzą co robić, dodatkowo maja niesamowite podejscie do graczy. Wszystkie bledy ktore znajduja od razu naprawiaja. Dla kolegi wyzej chyba sie cos pomylilo.. Polecam, tych 2 panow . Znaja sie na fachu i wiedza co robic. P O L E C A M

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Serdecznie nie polecam tego Pana

Oferujecie współprace z dojrzałym zespołem jak ty Erio jak dziecko się zachowujesz

Nie ja mam 14 lat i to nie ja mówię "coś zrobię a nie robię"

Nie polecam. Erio dzieciak.

Natomiast ty za swoich czasów (hamachi) chciałeś ukraść serwer zmieniając hasła do maszyny/mysql :( 

Opublikowano

Polecam solidna firma ;) znają się na swym fachu.

Dzięki

POLECAM WIEDZĄ CO ROBIĄ I ZNAJĄ. SIE NA TYM. POZA TYM SA OGARNIECI

Dzięki

Chciałem zostać sponsorem, lecz nie przystali na zmianę jednego warunku (chodzi o nazwę).

Nazwa serwera została ustalona przez nas bardzo dawno temu i jest dla nas ważna ;) dlatego nie ma możliwości zmiany jej na inną.

­Polecam!! Solidna firma, profesjonaliści!

Dzięki <3

Opublikowano

Jak dla mnie to co pokazaliście to zwykła sklejka :).. Kojarzy się strasznie z mortyriuszem czy tam netmetinem.. Głównie chodzi o to okno odznaczeń.. Tombola? Toż to na każdym forum prawie udostępnione. Czym tu się chwalić? Tym bardziej administrator zachowuje się jak zwykłe dziecko. Po czym to stwierdzam? Kto go słyszał na ts - na pewno się ze mną zgodzi ^^.

PS. Nie polecam.

Opublikowano

Jak dla mnie to co pokazaliście to zwykła sklejka :).. Kojarzy się strasznie z mortyriuszem czy tam netmetinem.. Głównie chodzi o to okno odznaczeń.. Tombola? Toż to na każdym forum prawie udostępnione. Czym tu się chwalić? Tym bardziej administrator zachowuje się jak zwykłe dziecko. Po czym to stwierdzam? Kto go słyszał na ts - na pewno się ze mną zgodzi ^^.

PS. Nie polecam.

Chwalić? Niczym się nie chwalimy ... szukamy sponsora a nie pochwał, rozmawialiśmy kiedyś na ts? Śmieszna wypowiedź.

chodzi mi o to czy to jest TE ASHNETII

Nie to nie src Ashnetii ;)

Opublikowano

Jak dla mnie na 100%.. Cały serwer wgl przypomina wyżej przeze mnie wymienione więc..

to serwer skasowany jest na starcie bo te src ma więcej dziur niż ser

@flyby nie żebym cie straszył ale jakbym miał dostęp do tego serwera to znam kilkanaście sposobów na wyłączenie channeli, a skąd? sam je testowałem:D

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Chwalić? Niczym się nie chwalimy ... szukamy sponsora a nie pochwał, rozmawialiśmy kiedyś na ts? Śmieszna wypowiedź.

Nie to nie src Ashnetii ;)

Ty może nie wiesz kim jestem, ale tak rozmawialiśmy nie raz ^^. I nie zaprzeczaj, że to nie jest ich src. Bo znam wasze możliwości ><D

PS. Tak chwalicie się jakież to systemy macie ^^... Ohh, ślepota w tym kraju.

Opublikowano

to serwer skasowany jest na starcie bo te src ma więcej dziur niż ser

@flyby nie żebym cie straszył ale jakbym miał dostęp do tego serwera to znam kilkanaście sposobów na wyłączenie channeli, a skąd? sam je testowałem:D

Nie jest to src ashnetii więc się nie obawiam ^^

Ty może nie wiesz kim jestem, ale tak rozmawialiśmy nie raz ^^. I nie zaprzeczaj, że to nie jest ich src. Bo znam wasze możliwości ><D

PS. Tak chwalicie się jakież to systemy macie ^^... Ohh, ślepota w tym kraju.

Nie chwalimy tylko wypisaliśmy co posiadamy na serwerze, więcej mulltikont załóż.

Opublikowano

Nie jest to src ashnetii więc się nie obawiam ^^

Nie chwalimy tylko wypisaliśmy co posiadamy na serwerze, więcej mulltikont załóż.

Multikont? To jest moje jedno konto od modyfikacji pewnej gry więc ^^.. No fajnie masz jednym słowem :).

PS: Nadal nie polecam, nie cytuj już mnie ani nic.. Koniec tej jakże zabawnej dyskusji między MNĄ a tobą. (i tak wiem jak jest ^^)

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Multikont? To jest moje jedno konto od modyfikacji pewnej gry więc ^^.. No fajnie masz jednym słowem :).

PS: Nadal nie polecam, nie cytuj już mnie ani nic.. Koniec tej jakże zabawnej dyskusji między MNĄ a tobą. (i tak wiem jak jest ^^)

Nie pozdrawiam.

Nie posługujesz się swoim nickiem więc obawiasz się że mogę coś o Tobie napisać ^^ Niezbyt interesuje mnie opinia NoName.

Opublikowano

Ja polecam ze względu na administracje, mimo że nie doszliśmy do skutku. 

Powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

"dojrzały" "doświadczony" a gang Albanii i Plebanii. Beka xD

Nie polecam. c;

Pochwal się czego Ty słuchasz. :) Aa poza tym dla Twojej wiadomości nie słucham owego wykonawcy, jednakże dodaliśmy to dla urozmaicenia i humoru, ze względu na to, że wielu osobom podoba się ich twórczość. Nie polecasz? Ojj, strasznie mi przykro koleżanko. :D

Ja polecam ze względu na administracje, mimo że nie doszliśmy do skutku. 

Powodzenia

Dziękuję. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...