Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłata przez sms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Od pewnego czasu zauwazylem ze nie moge niczego kupowac na stronach internetowych poprzez sms ktory odejmowalby pieniadze z mojego konta na telefonie. Wczesniej gdy chciales wyslac prezent np na ask.fm albo na vk.com (ruski facebook :D) wysylales sms o danej tresci pod podany numer. Teraz przy zakupie trzeba podac swoj numer na ktory pozniej przychodzi wiadomosc. Po przyjsciu wiadomosci trzeba ja potwierdzic wysylajac sms o tresci TAK lub cos w ten desen. Nie byloby problemu gdyby nie to ze po potwierdzeniu tego sms kasa nie schodzi mi z konta a dolicza sie do rachunku (takim sposobem dodalem przypadkiem tacie do rachunku pare dyszek poprzez chomikuj  xD). Pytanie brzmi czy nie da sie tego zmienic na takie procedury jak byly wczesniej? Dodam ze karte mam z orange. Prosze o pomoc bo jest to dla mnie dosyc wazne.

Opublikowano

Masz telefon na abonament, zgadłem? Jeżeli tak to nic nie zrobisz.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Można płacić z puli zapłaconych pieniędzy, jeśli zostaje bonus który dostajesz dodatkowo nie jest liczony do płatności 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...