Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3000zł.

SeXyPlAyBoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Chciałem Was prosić o złożenie komputerka za 3 tysiaczki do gier(głownie cs). Proszę Was, bo sam jestem żółtodziobem i wiem, że wy to zrobicie dobrze. Bez monitora(mam 50/60hz(potem wymienie na jakis inny)), myszki, klawki itp. Chce samo pudło ;) Proszę o rzetelne odpowiedzi.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Na kartach radeon się nie znam więc się nie wypowiem

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Niby czemu źle? Zestaw jest złożony dobrze, pomijając to że obciąłem budżet wszystkiego na rzecz grafiki i procka.

Opublikowano

No nwm jaki, nie znam się :P Taki jaki będzie dobry do tego zestawu. 

A powiedzcie mi, jak zamówię na morele, to będę musiał dopłacic za złożenie i zainstalowanie windowsa, tak? :P

A są jakieś kody rabatowe?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No nwm jaki, nie znam się :P Taki jaki będzie dobry do tego zestawu. 

A powiedzcie mi, jak zamówię na morele, to będę musiał dopłacic za złożenie i zainstalowanie windowsa, tak? :P

A są jakieś kody rabatowe?

ja mam monitor lg e2242 i do gier jest świetny a kosztuje 450 zł + http://www.morele.net/koszyk/

Opublikowano

ja mam monitor lg e2242 i do gier jest świetny a kosztuje 450 zł + http://www.morele.net/koszyk/

WTF?! Monitor z sygnałem analogowym (d-sub) za 450 zł świetny do gier?! Są tańsze, a lepsze.

Opublikowano

WTF?! Monitor z sygnałem analogowym (d-sub) za 450 zł świetny do gier?! Są tańsze, a lepsze.

O co ci chodzi? Prawie każdy monitor ma d-sub. Tańsze lepsze od czegokolwiek? Jeśli masz na myśli te twory monitoropodobne za 380zł to sobie odpuść odpowiedzi.

EDIT: Nie wiedziałem że podstawowa wersja nie ma DVI więc sory ;). Obecne (akt. w sprzedaży) mają analogowe i cyfrowe.

dobry, nowy monitor można kupić nawet za 350 zł

Ok. Może jednak to ja sobie odpuszczę dalszej odpowiedzi... to bez sensu.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

O co ci chodzi? Prawie każdy monitor ma d-sub. Tańsze lepsze od czegokolwiek? Jeśli masz na myśli te twory monitoropodobne za 380zł to sobie odpuść odpowiedzi.

Tak, ale w cenie 450 zł samo d-sub to przegięcie. Nie wiem jak wy, ale ja nie wyobrażam sobie gry na dobrym kompie z sygnałem analogowym. I dobry, nowy monitor można kupić nawet za 350 zł, wystarczy poszukać...

A teksty typu "odpuść sobie odpowiedzi" są nie na miejscu, bo wywołujesz niepotrzebną gównoburzę.

Opublikowano

Windows - jeśli dodasz do koszyka usługę instalacji i system to tak.

Montaż za darmo:

• Promocja #2: usługa złożenia komputera za 1 złoty i wysyłka gratis - co trzeba zrobić:
  • Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego bez dodatkowego chłodzenia (Kliknij tu!) albo z dodatkowym chłodzeniem (Kliknij tu!)
  • W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFW
  • Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie - gotowe!

Opublikowano

"W koszyku znajdował się produkt - GeIL Black Dragon 8GB/ 1600 (2*4GB) CL9-9-9 GB38GB1600C9DC, który od momentu dodania go przez Ciebie do koszyka do próby zatwierdzenia zamówienia został wykupiony przez innych klientów i chwilowo nie jest dostępny. Przepraszamy za zaistniały problem i zapraszamy do kategorii 'Pamięci RAM' po wybór podobnego modelu."

Jakiś zamiennik proponujecie?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

"W koszyku znajdował się produkt - GeIL Black Dragon 8GB/ 1600 (2*4GB) CL9-9-9 GB38GB1600C9DC, który od momentu dodania go przez Ciebie do koszyka do próby zatwierdzenia zamówienia został wykupiony przez innych klientów i chwilowo nie jest dostępny. Przepraszamy za zaistniały problem i zapraszamy do kategorii 'Pamięci RAM' po wybór podobnego modelu."

Jakiś zamiennik proponujecie?

Crucial Ballistix 2x4gb

http://www.morele.net/pamiec-crucial-ballistix-8gb-2x4gb-ddr3-1600mhz-cl-unbuffered-non-ecc-1-5v-bls2cp4g3d1609ds1s00ceu-472804/

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...