Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3.5 k .

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka .

Aktualnie posiadam taki komputer :

AMD ATHLON II X4 640 3.0 GHZ
ASROCK N68-S3 UCC 630A mATX
4 GB ramu DDR3
550W ALIENFACTORY ATX PFC
GEFORCE GTS450 PALIT 1024MB PCI-E
2 dyski 1- 500 gb , 2-1TB
Obudowa nie wiem jaka .

Zastanawialem się nad tą kartą :

Procesor:

Zostałoby mi 640 zł , starczyłoby na płytę głowną , zasilacz , ram itp ?
Chyba ,że macie lepsze propozycje albo w ogóle ten komputer zostawić w spokoju a zlożyć w innej ( lepszej ) obudowie , dysk itp ?
Co polecicie .
Raczej nie zamierzam niczego podkręcać .
PS:To nie jest troll wiem ,że 18 dni temu pisałem , że mam tylko 1000 zł , ale był przypływ gotówki i teraz mam kase . 

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Zasilacz antec 500w, procesor do gier lepszy i5 4460, ram crucial 8gb 1600mhz, dysk ten twój 1 tb będzie ok,a obudowa może być Brutus m25

Plyta b85-g43

@Terik

Wtf, procesor kosztem grafiki? I to jeszcze bez chłodzenia. Autor pisal, ze nie będzie podkrecal

Opublikowano

Ze starego sprzętu możesz przełożyć bez problemu dyski twarde, zawsze 200 złotych do przodu. RAM bym sprzedał, bo parametry takie sobie. Reszta powyższej propozycji jest ok.

Jeśli będziesz zamawiał zestaw w morelach to możesz sobie dodać do koszyka usługę montażu.
Obecnie sklep oferuje dwie różne usługi montażu.
Pierwsza przeznaczona jest dla osób, które w swoim zestawie nie dokupują dodatkowego
chłodzenia na procesor, lecz zamierzają korzystać z dodawanego przez producenta procesora
http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-bez-dodatkowego-chlodzenia-266770/
to ta usługa.
Druga natomiast została przeznaczona dla osób, które dokupują do zestawu oddzielne
chłodzenie na procesor
http://www.morele.net/montaz-komponentow-od-3-elementow-wraz-z-dodatkowym-chlodzeniem-690846/
W przypadku obu powyższych usług przy zamawianiu zestawu w polu "kod promocyjny" należy wpisać
O44Y129AC8
i naciśnąć obok wyślij. Wtedy koszt montażu zmieni się na 1 złoty, a wysyłka będzie darmowa.
Alternatywnie zamiast montażu możesz dodać do koszyka pendrive SanDisk Cruzer Blade 8GB
http://www.morele.net/pendrive-sandisk-cruzer-blade-8gb-288751/
Wtedy  przy zamawianiu skorzystaj z kodu
WP35ZXZG5A
i postępuj analogicznie jak w przypadku promocji na montaż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...