Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki douszne?

Bodzio230000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę,że za taką cenę może kupić bardzo dobre nauszne.

Poza tym do uszne nie dadzą ci tego co nauszne.

Douszne :

Roccat Syva.

Razer Hammerhead.

HiFiMAN RE-400.

A gdybyś się zdecydował na nauszne to :

HyperX Cloud.

Qpad HQ 90.

Sennheiser pc320.

Sam mam Razer Kraken i średnie ale do CS wystarczą.

Opublikowano

ja mam douszne szajsunga z telefonu i działają mi lepiej niż moje poprzednie nauszne za 150 zł.

Opublikowano

ja używam dousznych słuchawek z jakiegoś starego telefonu, dokładnie nazywają się dokanałowe i są sto razy lepsze od nausznych moim zdaniem.
Słyszę lepiej i wyraźniej, ale z mojej strony polecam również roccat syva ze względu na cenę, design i jakość dźwięku oraz Razer Hammerhead, używa ich wiele pro playerów.

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

ja używam dousznych słuchawek z jakiegoś starego telefonu, dokładnie nazywają się dokanałowe i są sto razy lepsze od nausznych moim zdaniem.

Słyszę lepiej i wyraźniej, ale z mojej strony polecam również roccat syva ze względu na cenę, design i jakość dźwięku oraz Razer Hammerhead, używa ich wiele pro playerów.

Mi się dość dawno rozwaliły nauszne, byłem zmuszony przez 2 dni grać na dousznych od xperii, słyszałem, że ktoś idzie z lewej strony  wychodzi mi z mida xD

Wtedy po dniu kupiłem nauszne, nie wyrobiłem gry z takim dźwiękiem.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

To jakie sluchawki douszne uzywaja na turniejach pro graczE?

Pisali na górze,że te Razery co napisałem.

Oczywiście nie każdy takie używa.Jedni mają umowę z tą firmą,że używają tych drudzy tamtych.

Ale między innymi właśnie te Razery.

Opublikowano

To ja nie będę robił kolejnego tematu  i się tutaj zapytam o to samo tylko że do 150 zł. Mam zintegrowaną karte dźwiękową

Roccat Syva.

Opublikowano

Steelseries UFC ;) a drozsze to steelseries flux (ponoc tych uzywaja na lanach, ja nie testowalem), a co do tych roccatow to jak dla mnie ufcki sa lepsze jak sprawdzalem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...