Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dołączeniem na serwer Minecraft.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo dziwny problem, wczoraj grałem na danym serwerze i dzisiaj rano, nie miałem zadnych problemow, lecz okolo godziny 14, zaczeły mi się problemy.

Od razu mówię, ze nie mam zadnych problemow łączem. ani z komputerem, z javą raczej też nie.

Paczka na której gram na singlu działa bez problemu, rozmawiałem z administratorem, to na serwerze też nie ma żadnych opóźnien i działa bez zarzutu.

Problem polega na tym, że gdy klikne join serwer, to mam komunikat logging in ok 2 min, gdy już wejde na serwer chunki ładują się bardzo wolno ( nie chodzi o fpsy) i mam tak jakbym miał wielkiego laga. Nie moge nawet zalogować sie, ani cokolwiek zrobić.

Próbowałem od nowa instalować paczke, updatowałem jave, resetowałem router, nie mam żadnego anitiwirusa i nie mam już dalej pomysłów.

Proszę tylko o konstruktywne wypowiedzi, lub kogoś kto miał podobny problem, amatorzy darujcie sobie.

Na serwer próbowałem także, wbijać z konta premium i no premium, żadnych rezultatów. Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Możliwe że dzieje sie tak dlatego, że nie masz antivirusa. Niektóre wirusy potrzebują internetu do działania, a przy okazji ściągają sporo transferu, i wszystko sie laguje.

Opublikowano

W menadżerze zadań sprawdź aktualne zużycie łącza . Jeśli pełne sprawdź co tyle zużywa ew. zamknij program. Jeśli  wszystko jest w porządku i dzieje się tylko na tym serwerze to zapewne to wina łącza.

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...