Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Yasuo vs Zed

mrtryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , uzbierałem odpowiednią sumke ip , a że na każdą linie mam po parę silnych picków , to teraz przyszedł czas zakupić coś porządnego na mida , i tu moje pytanie co jest lepsze Zed czy Yasuo , chodzi mi głównie o łatwość w mainowaniu , bo co do siły to oba picki są niezłe. Yasuo grałem trochę na ostatniej rotacji , i grało mi się bardzo przyjemnie , co do Zeda to niestety nie miałem go okazji nigdy sprawdzić. Także pytanie do was co wybrać , i co w miarę uniwersalne na zmieniające się mety.

Pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Zed latwiejszy do mainowania , ogolnie jestem za nim . Mysle jednak ze zed mocniejszy ogolnie pick, chodz yasou tez potrafi robic swoje to jednak zed pozostaje tym mocniejszym wedlug mnie.

Dlaczego? Bo  gracz ktory  gra zedem potrafi byc nieprzewidywalny czesto i taka osoba z mainem zeda to naprawde trudny przeciwinik.

Opublikowano

Zed ma dobry dmg ale bycie dobrym zedem nie polega na zdjęcie jednego typa i uciekania, dobry zed zazbija 2-3 i ucieka xD A Yauso jest prosty i posiada ogromny dmg a jago pasywka *_* Ogólnie to ja polecam Yauso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...