Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwania skina hełmu

Squidder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O dzięki za odpowiedz ;d Można jeszcze wiedzieć skąd wziąć czarny barwnik ? 

Z Item Shopu: https://pl.aion.gameforge.com/website/shop/category/121/item/94/- 5 czarnych farbek za cenę Gold Packa. Ewentualnie możesz próbować szukać tradoewalnych na brokerze (jest niewielka szansa, że ktoś będzie miał z któregoś, z eventów - ja np. wciąż mam z 2 czarne i 3 białe na alcie) lub z Veteran Rewardsów po odpaleniu 1 Gold Packa. Masz wtedy możliwość przydzielenia po jednej farbce na maksymalnie 8 postaci. Item możesz nałożyć na jakiś tradeowalny skin, przerzucić przez magazyn konta i na drugiej postaci go pofarbować jeśli nie chcesz zużywać farbki z głównej postaci.

Opublikowano

Gram po stronie asmo i nie mogę znaleźć tego hełmu :/ jakaś pomoc :D ?

Możesz go kupić w Marchutan Priory - miejsce gdzie są arenki. Żeby się tam dostać musisz iść na początek Pandaemonium (niedaleko teleportera) i skorzystać z złotej statuy. Są tam dwie opcje - do Convent of Marchutan (nie ta lokacja) i Marchutan Priory (ta lokacja).

Skin ten znajdziesz w przejściu między Marchutan Priory Lobby, a Crucible Coliseum - znalazłem taką starą mapkę by to zobrazować:

Marchutan_Priory.jpg

Żeby kupić ten item potrzebujesz Crucible Insignia oraz Courage Insignia - pierwsze zdobędziesz z arenek PvP + 2 instancji PvE w tej lokacji (jedna solo, drugą możesz zbugować tj. zaprosić kogoś do grupy, wejść i od razu wyjść by dostać niewielką nagrodę w postaci kilkuset medalików) - możesz je tez kupić z brokera lub od innych graczy; drugie zdobędzisz tylko z arenek PvP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...