Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno BF4 oraz kilka pytań

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Opłaca się teraz kupić BF 4 za 100 zł na origin (Edycja Premium 33% taniej) czy może będzie jakoś niedługo jakaś nowa lepsza promocja? 

2. Co to są te złote pakiety bojowe, z opisu wnioskuję że to coś jak Skrzynki w CS:GO jeśli tak to czy można z nich dostać coś fajnego?

3. Nawiązując do poprzedniego pytania, premium dostaje 12 takich pakietów, a czy po ich wykorzystaniu można dokupić, czy to jest jakby jednorazowo?

4. I jeszcze jak to jest, można dostać z tego niby jakieś rzadkie modele broni, ale to jest jak w CS skiny, że nie wpływają na grę?

5. Ile jest DLC do BF 4 i czy są mapy z BF 3 (chodzi mi o Kaspijska Granica, Kanały Nouszuar) 

6. Czy BF 4 nadal jest rozwijane, czy powoli od niego odchodzą? 

7. Czy są jakieś eventy (w bf 3 był np. podwójny exp w danym dniu) 

Cześć...

Opublikowano

­Jeśli zamierzasz kupić BF4 to polecam od razu kupić z premium, bardziej się opłaca. Najlepiej jest poczekać do grudnia, w święta powinna być promocja 50% na originie, bo tak z reguły jest, ewentualnie w wielkanoc może z 50% będzie.

Złote pakiety bojowe dają Ci różnego rodzaju kamuflaże do broni, boosty (np. 200%), dodatki do broni, etc.

Ja kupując premium dostałam chyba 40-60 takich pakietów. Dodatkowo pakiety dostaje się co level/kilka leveli, dodatkowo jeszcze dostaje się skrzynki za konkretne bronie jak uzyskasz odpowiednie "levele" na nich. Oczywiście można też zakupić na Originie skrzynki, ale nie opłaca się kupowac ich, bo dostaniesz za darmo tak czy siak za rzeczy wymienione wcześniej.

Bronie odblokowywuje się za różne zadania, etc. Dużo też masz od razu, a niektóre za wbicie lvla danego, etc.

DLC jest 5, ale nadal będą wychodzić kolejne mapy/dlc co możesz przeczytać w redakcji BF. Są mapy z BF3, ale nie wszystkie.

BF4 nadal jest rozwijane, co pisałam wcześniej - spójrz na redakcje BF.

Tak, są eventy co jakiś czas.

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...