Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę w ogóle grać meczy online - tylko z botami.

souterpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż ostatnio zaaktualizowałem CS:GO bezpośrednio przez Steam i od tamtej pory nie mogę w ogólę grać online. Przed updatem grałem normalnie, wszystko działało, teraz nic. Generalnie to proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Dodaję screen błędu, może jakiś spec pomoże mi rozwiązać problem.

CxdJHHL.jpg?1

mca.png

Opublikowano
xD. Niewiem co masz zrobić. Masz opcje na steam sprawdzenia aktualizacji? Chyba jedyne wyjście to pobranie csa od nowa.
Opublikowano

Właśnie nie ma, żadnej opcji sprawdzenia aktualizacji :D Ta aktualizacja przyszła 25 sierpnia i jak klikam "Informacja o aktualizacjach" to pisze, że to oficjalna aktualizacja :DDD Właśnie pobieram CSa od nowa, jak pomoże, to dam znać i temat closed :D

Sprawdzałeś spójność plików? 

Tak i nic :C

mca.png

Opublikowano

Przecież to jest wersja csa z przed roku lub więcej XDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie możesz grać online ponieważ serwery są na nowszej wersji niż ta twoja ;)

Opublikowano

Witam, otóż ostatnio zaaktualizowałem CS:GO bezpośrednio przez Steam i od tamtej pory nie mogę w ogólę grać online. Przed updatem grałem normalnie, wszystko działało, teraz nic. Generalnie to proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Dodaję screen błędu, może jakiś spec pomoże mi rozwiązać problem.

CxdJHHL.jpg?1

Zobaczyłem zdjęcie cs w tle i prawie skisłem XDDD

aktualizacja gry albo usuń i od nowa pobierz.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nic nie zmieniałem. Przyszła mi aktualizacja, mówię sobie: "Okej, to aktualizuję" I tu c**j.. takie gówno mi się zrobiło :D ale już działa, więc okej :D Temat do zamknięcia i dzięki za chęć pomocy :)

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...