Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na dobrego kompa

Gość Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Poszukuję fajnych gier na kompa, nie interesują mnie stare tytuły gier. Główną zaletą gry ma być czas jaki trzeba spędzić przy niej by ukończyć fabułę - coś jak Wiedźmin 3. Gatunek mnie kompletnie nie interesuje, chociaż horrory omijam szerokim łukiem. Na ten moment z nowszych gier przeszedłem Wiedźmina 3 oraz GTA V. 

Opublikowano

Ostatnio ciężko o dobre i długie gry, ale coś chyba się znajdzie. 

• Far Cry 4 
  • Skyrim 
  • Dragon Age: Inkwizycja 
  • Metal Gear Solid V
  • Deus Ex Human Revolution
  • Mass Effect 3
  • Fallout NV (graficznie jest źle, ale jest względnie długi)

Edit

@Husoc Nie grałem we Far Cry 1 ani 2, trójka wg. mnie nudna jak flaki z olejem, przeszedłem dla fabuły. Far Cry 4 który zasadniczo jest trójką w innej lokacji, o wiele bardziej mi się podobał. Problemem są powtarzalne misje, które z czasem nudzą. 

MGSV pewnie będzie robiony pod nowych graczy, ale myślę, że warto zagrać w poprzednie części.

Opublikowano

@Jano900
Właśnie zastanawiam się nad Far Cry 4 oraz Metal Gear Solid V, chociaż we wcześniejsze części tych gier nie grałem także by utrzymać ten klimat wypadałoby pograć w starsze części.

Opublikowano

@Rex0n Szczerze to dużo Cię ominęło. Far Cry 3 to gra wręcz idealna. Świetna fabuła, grafika i grywalność. Nie wspominając już o Vaasie ;) Jeśli nie grałeś to musisz koniecznie nadrobić, a jeśli grałeś to bierz się za 4. Od siebie moge dodać Divinity: Original Sin. Świetna gierka.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

@Rex0n

mam pytanie dotyczące Far Cry 3, czy grając w tą cześć gry nie będę się czuł zagubiony w fabule?

Czy 3 cześć jest jakoś połączona z poprzednimi?

@topic

od siebie mogę polecić 

WWE 2K15 (bardzo fajny symulator wreslingu, na dłuższą metę trochę nudny, ale tak,

żeby zagrać raz na jakiś czas to jak najbardziej, dodatkowo dodali tryb kariery, gdzie

tworzysz własną postać, wybierasz w najważniejszych kwestiach, np. komu pomóc, a kogo

olać, oraz walczysz o pasy, a później ich bronisz).

Dodatkowo seria Crysis (szczególnie 3 cześć), bardzo fajna fabuła, bardzo dobra strzelanka,

wzbogacona o niecodzienną scenerię i nanokombinezon, który daje przynajmniej pare opcji

wykonania jednego zadania.

­Keelah se'lai

Opublikowano

@up Co do Far Cry 3 to nie masz tam kompletnie żadnego pawiązania z poprzednimi częściami więc zagubiony nie bedziesz. Każdy Far Cry to osobna historia.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...