Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem VAC bana za grę, która chodziła w tle

TryMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem Vac Bana za to że miałem w tle odpaloną inną grę jaką jest Metin2,poprostu zapomniałem ją wyłączyć i sobie została, meczyk wygrany na easy a gdy chciałem zacząć następny pokazał mi się komunikat że dostałem bana . Powalone ♥♥♥♥♥♥, nie wiedziałem że teraz za coś takiego można Vaca dostać. Jakieś pomysły jak mogę odzyskać konto ?

Opublikowano

VAC nie dostaje osoba o tak pierwsza lepsza.A pragnę ci przypomnieć że od VACa nie można się odwołać bo valve od razu zlewa takie wiadomości :)

Jestem Styropianem i jestem z tego dumny! /Styropian

Opublikowano

Niestety kolego vac nie jest i nie będzie za darmo :)

Jeśli to prawda napisz do supportu z dowodami może uda ci się odwołać ale szansa na to jest jak 100000 / 1

Bo jak kolega up napisał on olewają takie wiadomości bo oni są pewni swoich vac banów :)

Opublikowano

dzięki chłopaki za pomoc, wysłałem ss do supportu nawet nieźłe poszło i odblokowali mi konto. nawet dostałem od nich przeprosiny i napisali że czasem zdarza się że vac wykrywa procesy które są podejrzane a nie mają nic wspólnego z VAC`iem. Ale liczy sie, że odblokowali mi konto :D

opłacało sie do nich spamować wiadomościami ...

VAC nie dostaje osoba o tak pierwsza lepsza.A pragnę ci przypomnieć że od VACa nie można się odwołać bo valve od razu zlewa takie wiadomości :)

A widzisz jednak można się odwołać i akurat udało mi się odblokować konto, więc nie podawaj nie sprawdzonych informacji

pozdrawiam :D

Opublikowano

dzięki chłopaki za pomoc, wysłałem ss do supportu nawet nieźłe poszło i odblokowali mi konto. nawet dostałem od nich przeprosiny i napisali że czasem zdarza się że vac wykrywa procesy które są podejrzane a nie mają nic wspólnego z VAC`iem. Ale liczy sie, że odblokowali mi konto :D

A widzisz jednak można się odwołać i akurat udało mi się odblokować konto, więc nie podawaj nie sprawdzonych informacji

Pokaż ss, że tak odpisali, aż jestem w szoku :D

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

I z czego się cieszysz dzieciaku? W metin 2 może też ktoś chciał zagrać a napotkał na ciebie i miał przerąbane, wypad od cs:go bo zapewne tak się ucieszyłes, ze zainstalujesz wykrywalne hacki a jak dostaniesz VAC to napiszesz do supportu steam żeby cie odbanowali hahah

76561198230710648.png

Opublikowano

Hm, czasem nie czitowałeś wcześniej? Ponoć tylko jednej osobie udało się dowieść swojej niewinności i zdjęto jej blokadę VAC po dostarczeniu masy dowód..­

Opublikowano

Trochę płakać się chce, jak się patrzy na wypowiedzi ludzi, którzy bezmyślnie przepisują opinie kiedyś tam wypowiedziane.

"VAC nie jest za darmo"
"VAC'a nie ma za nic"

Otóż jest - VAC jak każdy antycheat może się pomylić i robi to dość często jak na tak poważny AC.

Każde nawet najmniejsze ingerowanie w pliki gry (zmiana czcionki, danie SweetFX'a itp) już może zostać wychwycone.

Każdy proces, który jest inny od podstawowych również może wykryć VAC jako cheat.

Więc proszę was nie przepisujcie głupot od innych, bo to nie ma sensu.

ZGpcJk.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Trochę płakać się chce, jak się patrzy na wypowiedzi ludzi, którzy bezmyślnie przepisują opinie kiedyś tam wypowiedziane.

"VAC nie jest za darmo"

"VAC'a nie ma za nic"

Otóż jest - VAC jak każdy antycheat może się pomylić i robi to dość często jak na tak poważny AC.

Każde nawet najmniejsze ingerowanie w pliki gry (zmiana czcionki, danie SweetFX'a itp) już może zostać wychwycone.

Każdy proces, który jest inny od podstawowych również może wykryć VAC jako cheat.

Więc proszę was nie przepisujcie głupot od innych, bo to nie ma sensu.

Ja mam właśnie taki problem bo nie dawno za czołem grać w CS:GO i grafika mi się nie podobała taka szara jak w GTA IV więc postanowiłem wgrać sobie tak jak napisałeś tego ( SweetFX'a ).I Dostałem bana czyli VAC po 2 dniach czyli może być tak że wykrył te zmiany plików ??? i dostałem bana!?.Można jakoś odblokować konto za napisaniem do supportu czy jak ktoś używa SweetFX'a to nie ma takiej możliwości na odblokowanie :P ? ...

Opublikowano

Nie ma możliwości odwołania się od VAC'a. Poza tym, VAC zaczyna skanowac procesy dopiero wtedy, gdy wykryje podejrzane zmiany w plikach. Niemożliwe jest to, żeby za metina dostać VACa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...