Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aramy - idiotyczny bug czy co?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po raz kolejny już, grając aramy, nie dostaję powiadomienia o zaakceptowaniu gry, tylko od razu wskakuję do lobby, a potem nie wiem, czym gram, bo nie wiem nawet, czy w ogóle jest kolejka, czy jej nie ma. Któryś raz w ciągu miesiąca mi się to przytrafia, potem muszę wychodzić z gry albo przegrywam, bo mam złe runki i masterki, a postać pod ap np. a runy ad :v To jest jakiś bug czy co? Ja nawet nie akceptuję kolejki, bo mam zminimalizowanego Lola, siedzę na necie, a tu patrzę wczytywanie gry ... Żart jakiś? Miał ktoś podobnie?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Niestety w lolu takie błędy mogą być do tego trzeba się przyzwyczaić !

A co do pytania też tak miałem

Opublikowano

gram w lola 2 lata, aramów mam rozegrane cos około 2k i nigdy nie miałem takiego buga. W ostatnim czasie też nie lecz grałem kiedyś z jakimś typem co się dziwił że jest w grze bo nic nie akceptował :P 

Opublikowano

Też tak miałem dziś rano, wkurzające trochę. Pewnie w następnym patchu to naprawią. 

Czekam na rework całego clienta bo nowe bugi pojawiają się co patch.

gnYrBkB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...