Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak awansować

Wampir7858

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z awansem(obecna ranga g2,było g3 ale anulowane 3 mecze = spadek).

Co mogę zrobić aby awansować próbcz samej gry i ciągłego doskonalenia swoich umiejętnosci(jakby sie dało je ciut podszkolić byłbym wdzięczny[movement + za nisko trzymany celownk to moje wady])

Opublikowano

Graj solo, większe wyzwanie niż granie całą piątką, grając solo nauczysz się czegoś przynajmniej.

Movement - naucz się bhop'a, odpal sobie jakąś mapę i skacz, serwery surf i bhop też pomogą.

Jakieś FFA DM, co do celownika, to nauczysz się z czasem. 

­

Opublikowano

No wiesz to przychodzi z czasem :v Jeżeli ci nie idzie to spróbuj spaść do silvera (może to ci pomoże >.<) I tam sobie skilla podszkolić na botach ;) Co do tego celownika, to jeżeli w twoim wykonaniu nie będziesz robił PANICA GAMING to sam sobie to wyćwiczysz :) W tej grze wystarczy myśleć żeby coś osiągnąć. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Zdobywanie MVP i wygrywanie rund. Lepszego przepisu na awans nie ma. 

Trenuj aima oraz movement bo to podstawa. 

Nie graj solo.. Graj z drużyną - rzucajcie smoke, planujcie taktyki. 

Opublikowano

No wiesz to przychodzi z czasem :v Jeżeli ci nie idzie to spróbuj spaść do silvera (może to ci pomoże >.<) I tam sobie skilla podszkolić na botach ;) Co do tego celownika, to jeżeli w twoim wykonaniu nie będziesz robił PANICA GAMING to sam sobie to wyćwiczysz :) W tej grze wystarczy myśleć żeby coś osiągnąć. 

Z silvera zaczynałem. Nie chce znowu tam wracać :p

Opublikowano

Pograj na serwerach gdzie są areny 1vs1. Oprócz tego też na aim mapach i treningowych ( Aim Botz i tutaj była jakaś wersją 5b albo jakoś tak ) Na Aim mapach jest też vote only HS albo only HS, więc pestkuj w głowę. Jest też Scream DM gdzie tylko możesz pestkować w głowę, możesz też spróbować. :p

Opublikowano

Jak ogarniesz full auto z ak i m4 (nie musi być całe ale żeby chociaż te początkowe 10 kul leciało w teoretycznie to samo miejsce) to wykerujesz każdy mecz (wiem to z własnej autopsji).

Opublikowano

kup eloboosting jesli gold to maximum twoich umiejetnosci

Pokonuje mg2 w 1vs1(16:5), tylko nie wychodzi mi nie raz w turniejach(i nie chce być boostowany)

Jak ogarniesz full auto z ak i m4 (nie musi być całe ale żeby chociaż te początkowe 10 kul leciało w teoretycznie to samo miejsce) to wykerujesz każdy mecz (wiem to z własnej autopsji).

Właśnie dlatego że nie ogarnaim tych kul nie gram ak(i może dlatego przegrywam)

Opublikowano

graj z teamem, grając solo nikt nie pokaże Ci błędów i będziesz tkwił w tym samym miejscu wciąż. Trenuj aima, graj mapy bunnyhop, oglądaj mecze profesjonalnych drużyn. Takie moje tipy dla Ciebie.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...