Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - sezon

Gotex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem, że te pytanie było już zadawane kilka set razy, ale zadam je jeszcze raz...

Otóż jestem w platynie V i chciałbym się zapytać kiedy będzie zakończony ten sezon (kiedy będą rozdawać ramki itd...) 

Bo jak już niedługo to nie raczej nie opyla mi się dalej wbijać, lub spaść do golda...

Opublikowano

Witam, wiem, że te pytanie było już zadawane kilka set razy, ale zadam je jeszcze raz...

Otóż jestem w platynie V i chciałbym się zapytać kiedy będzie zakończony ten sezon (kiedy będą rozdawać ramki itd...) 

Bo jak już niedługo to nie raczej nie opyla mi się dalej wbijać, lub spaść do golda...

Jest dopiero końcowka Sierpnia a sezon kończy się jak zwykle w Grudniu. Więc spokojnie można wbić na paru kontach Diamenta.

Chyba, że grasz 1 grę na tydzień, skoro tak piszesz.

Opublikowano

Zazwyczaj koniec sezonu był 12-14 listopada coś takiego :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Czasami w Grudniu.

kiedy ostatnio skonczyl sie sezon w grudniu? chodzi o rozdawanie nagrod, od s3 nie pamietam by bylo to w innym terminie niz pazdziernik - listopad

­

Opublikowano

w tym roku mecz finalowy chyba 18.pazdziernika  , w grudniu juz pre-sezon jest . 3-4 miesiace zazwyczaj po finalach zaczyna sie nowy sezon , czyli stawiam ze koniec stycznia /poczatek lutego 2016 sezon 6 ruszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...