Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Ezreal czy Sona

DarnoczeG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jaki skin wybrać?

Cybernetyczny Ezio czy DJ Sona ?

Obie skórki zmieniają postać ale która lepiej?

Gram obiema postaciami tak samo więc podajcie który champ się lepiej zmienia. :-)

Za screenshoty jak postać wygląda daje 3/4 like :-)

Opublikowano

­Mi się ten Ezreal kompletnie nie podoba, ale to kwestia gustu. Zdecydowanie DJ Sona - 3 formy, dodatkowo muzyczka dla całej Twojej drużyny. Sama zamierzam kupić ten skin, jest mega - zarówno splash jak i w grze.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jedyny fajny skin do Eza, to ten, który podałeś. Dobra postać, można nią grać na midzie lub bocie. Ładne kolory ma, zmieniona animacja. Ale Sona ma więcej dodatków, trzy różne kolory (style, w tym muzyka), do tego ramka na profilu oraz ikonki * - * Hmmm, jestem kobietą, więc wybrałabym DJ Sona. Posiadam tego skina i jestem bardzooo zadowolona z niego.

613px-Sona_DJ_Screenshots.jpg

Opublikowano

Mam oba skiny i uważam, że Sona > Ez. DJ Sona wydaje się żywsza, ma więcej animacji, różne formy, które można kontrolować. Ez co prawda jest pierwszym z serii tych skinów, dlatego jest taki, jaki jest. Może mu coś dodadzą, ale póki co, to moim zdaniem Sona góruje wśród Ultimate'ów

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

Wyglad lepszy to zdecydowanie Dj sona ale jesli  rzadko grasz supportami czy ich nie mainujesz to bez sensu. Ja zazwyczaj gram supportem w ostatecznosci dlatego nie posiadam do nich zadnych skinow.

Dlatego jesli mialbym wybierac to wzialbym skorke do Eza bo poprostu czesciej nim gram.

Opublikowano

Posiadam skin DJ Sona i jest on bajeczny, Ezreal mi się wogule nie podoba xD Te 3 style Sony są piękne a sama w sobie postać jest op xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...