Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Moderatorem/Administratorem Forum ~sznez

Gość Sznez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uOQOf01.png

Witam, 

Mam na imię Adrian, liczę 19 wiosen. Pochodzę z woj. podlaskiego. Na co dzień uczęszczam do Technikum. Interesuje się wszystkim co jest związane z informatyką, piłką ręczną, nożną i siatkówką. Lubię tworzyć fora internetowe i moderować na nich. Lubię spotykać się ze znajomymi i pobalować, ale jak trzeba potrafię i "przynolifować" przy komputerze.

Jestem:

~kreatywny

~komunikatywny

~pomocny

~punktualny

~o poczuciu humoru

~sprawiedliwy

~pracowity

~potrafię pracować w grupie
~piszę dość poprawnie gramatycznie i ortograficznie

Nikogo nie faworyzuje jestem bezstronny. Staram się rozwiązywać spory wśród ludzi. Jestem osobą odpowiedzialną, powierzone zadania wykonuję najdokładniej jak umiem. Jako nieliczni ludzie potrafię przyznać się do błędu i przeprosić. Przez wynalazki XXI w. jestem dostępny w każdej chwili. 

Vzt31gL.png

Swoją "przygodę" z moderowaniem zacząłem ponad 4 lata temu w wieku 14/15 lat. Początkowo byłem moderatorem, lecz szybko zacząłem być adminem modernizując wtedy forum z silnika phpBB modified by Przemo na Invision Power Board (IPB), co zaczynało być dopiero modne. Dzięki bardzo dobrym zapoznaniu się z silnikiem IPB i wykazywaniu mojej kreatywność, co się spodobała, ludziom co mi dali szansę administrowałem takie fora:

umetin2 - Moderator Forum

GundalianMT2 -Global Moderator

Azuris - Administrator Forum

DiamondMT2 - Administrator Forum

Demilus - Administrator Forum

CodeGame - Administrator Forum

ApoMu - Administrator Forum 

uWeeda - Administrator Forum

MuspellMu - Administrator Forum

AmnesiaMu - Administrator Forum

ImmunityMu -Administrator Forum

Mitwing - Administrator Forum

forum.7game - Administrator Forum

oraz kilka mniejszych for - Moderator jak i administrator.

~serwery metin2

~serwery Mu Online

~serwery CS

~ogólnotematyczne

A64S197.png

~ Administracje i moderowanie forum

~ Pomoc graczom/forumowiczom

~ Zabezpieczenie silnika

~ Skonfigurowanie forum

Wgranie i edycję stylu pod klienta
~ Aktywność: Wychodzę z założenia takiego, ze forum, które tworzę, może dziwnie to zabrzmi, ale traktuje jak własne dziecko. Pieszczę w każdym możliwym czasie. Na forum mógłbym być bez przerwy jak nie na komputerze to na telefonie.

~ Miłą i owocną współpracę

~ Wyszukiwanie i diagnozowanie błędów

~ Trwały kontakt

~ Pomoc techniczną

~ Wielogodzinne spędzanie czasu na TS3 

~ Doskonałą znajomość silnika IP.B

~ Tworzenie działów, regulaminów, rang

~ Instalacja aplikacji,rozszerzeń oraz styli

Konfigurowanie aplikacji

~ Reklamę Forum

i wiele, wiele więcej.

dEhUkrP.png

Oczekuję takiego samego zaangażowania,

miłej i owocnej współpracy,

dobrego kontaktu z zespołem,

jasno zadanych zadań i 

możliwości podejmowania decyzji o przyjęciu do Team'u na forum

Swą osobą wniosę do Teamu:

świeżość

poczucie humoru

sprawiedliwość

pracowitość

kreatywność

MfScg9x.png

PW

GG: 277046

Email: [email protected]

Opublikowano

Polecam! 

Sznez zna się na rzeczy, jest pracowity i pomysłowy! Ma bardzo duże doświadczenie.

Mieć takiego Administratora to na prawdę skarb. 

Opublikowano

Polecam! 

Sznez zna się na rzeczy, jest pracowity i pomysłowy! Ma bardzo duże doświadczenie.

Mieć takiego Administratora to na prawdę skarb.

Dzięki :)

Polecam ! Dlaczego ? Nigdy w swoim życiu nie spotkałam tak pomocnego administratora a do tego tak mega sympatycznego :)Większość pseudo administratorów których spotkałam na swojej drodze odbijał sam przedrostek badź kolorek -  nie potrafili odpisać a co dopiero pomóc ^^ Adrian jest całkiem inną osobą .. na każdą wiadomość odpisuje bardzo szybko a jeszcze szybciej rozwiązuje problem . Plusem jest to że jest osiagalny Ts/gadu co ułatwia z nim prace ;> Zgadzam się z kolegą wyżej " Mieć takiego administratora to na prawdę skarb " a jeszcze bym dodała że takiego to ze świecą szukać  a nawet z nią by się nie znalazło - jedyny w swoim rodzaju :) Mega pozytywny człowiek , konkretny w swoich działaniach , odpowiedzialny . uczciwy oraz pomocny :) Jak widać w samej prezentacji co najważniejsze DUŻE DOŚWIADCZENIE . WIęc jeszcze raz serdecznie polecam ;>

Bardzo miło mi się zrobiło :))

Dziękuję za tak miłe słówka :)

Opublikowano

Sam wygląd podania trochę odstrasza, no ale doświadczenie jest, a to się liczy. :)

Mogę polecić. 

Każdy ma swoje gusta i guściki :)

Dzięki wielkie :) 

Spore doswiadczenie, polecam!

Dzięki za polecenie, a doświadczenie kolego po fachu łapiemy wraz z wiekiem :))

Także pracować, bo do emerytury już niedaleko!! :)

Opublikowano

Polecam ! Że tak powiem "Szybko realizuje zamówienia" xD. Miły ziomek. Polecam z całego serca. Sam jestem moderatorem na jednym forum robionym przez szneza ;)

LQyn8jq.png

Opublikowano

Polecam jak najbardziej za pracowitość a w tych czasach mało spotykane jest zaangażowanie w swoją prace szczególnie wśród administratorów  , ogromne doświadczenie jakie posiada co widać w prezece jak i po opiniach ludzi ,  za pomocną dłoń dla każdego oraz, to że nie wywyższa się nad innymi . Powodzenia

Opublikowano

Polecam ! Że tak powiem "Szybko realizuje zamówienia" xD. Miły ziomek. Polecam z całego serca. Sam jestem moderatorem na jednym forum robionym przez szneza ;)

Dzięki :)

Możesz pokazać swoje najlepsze projekty? (Z których, jesteś najbardziej zadowolony)

Ostatnia praca dla DiamondMT2 (https://www.facebook.com/sznez/photos/pb.412259155625779.-2207520000.1440792165./412313738953654/?type=1&theater) mi się w MIARĘ podobała, bo nigdy mi się do końca nie podoba to co czaruję. Może to też wina tego, ze nigdy nie współpracowałem z prawdziwym grafikiem, który stworzyłby grafikę pod forum. Z innych prac, których nie wstydzę się pokazać, a nie są idealne to np:  (

) (choć dużo tu nie zmieniałem)

Przejrzę swój folderek, może coś ciekawego w SSach wynajdę i podrzucę :)

Opublikowano

Dzięki, no troszkę marne te ss (może dlatego, że nie widzę całości).

Życzę powodzenia w dalszych pracach :)

Taa jakość facebook'a

Dzięki i Tobie również powodzenia Aiden!

Polecam ! Że tak powiem "Szybko realizuje zamówienia"  xD. Miły ziomek. Polecam z całego serca. Sam jestem moderatorem na jednym forum robionym przez szneza  ;)

Dzięki dobry człowieku :)

Polecam jak najbardziej za pracowitość a w tych czasach mało spotykane jest zaangażowanie w swoją prace szczególnie wśród administratorów  , ogromne doświadczenie jakie posiada co widać w prezece jak i po opiniach ludzi ,  za pomocną dłoń dla każdego oraz, to że nie wywyższa się nad innymi . Powodzenia

jeeja :) DZIĘKI :))

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...