Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawko

Gość Pelé意

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Macie jakieś stronki, które przygotowały by mnie do prawka? Ewentualnie programy, gdzie będzie wytłumaczona sytucja np. na skrzyżowaniu itp. Bo tylko z tym mam jeszcze jako takie problemy :)

Opublikowano

Skrzyżowania są łatwe, jedynie równorzędna na początku przysparzają problemu. Jednak na takich stosujesz zasadę prawej ręki czyli przepuszczasz tych co masz po prawej stronie.

A co do programów/pomocy to rób sobie testy, to chyba najbardziej pomaga. Może porobić je tutaj http://prawojazdy.interia.pl/

Opublikowano

Wiesz, że przy kursie dostaniesz płytę wraz z książką do nauki?

A ja polecam przeczytać książkę dokładnie, bo masz tam wszystkie potrzebne informacje na teoretycznym. Sam po przeczytaniu zdałem z wynikiem 73/74. :P

Opublikowano

Przecież książkę i płytę dostajesz lub kupujesz u instruktora. Teraz płyta ma 3 tysiące pytań, także nie będziesz się nudził. Co do skrzyżowań to wcale nie są tak skomplikowane. Jedynie z tramwajami jest skomplikowana sprawa ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...