Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połączeniem z serwerem.

creat1ve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z ts3 a mianowicie niektore serwery mi nie działają i wyskakuje informacja Failed to connect to server, jaka jest tego przyczyna? Robiłem reinstall i nic.

Opublikowano

Zmiana ip nie pomogła, w zmiane rejestru nie chce sie bawić, bo nie jestem dobry w tych sprawach. Są jakieś inne łatwiejsze sposoby?

Opublikowano

Prawdopodobnie firewall blokuje. Jedyne co musisz zrobić to:

- zmienić rejestr w windowsie

- zmienić IP

- stworzyć nowe ID

Po pierwsze co ma ID do polaczenia internetowego .. pomysla zanim cos napiszesz  to samo tyczy sie rejestru czyli totalne nic

Prawdopodobnie na serwery ktore nie mozesz sie polaczyc sa to serwer na ktore laczysz sie za pomoca domeny jak smien twierdzic na serwery ktoe nie mozesz wejsc maja strone pod ta domena ale na innym serwerze www lub zywczajnie serwer jest postawiony na innym porcie niz domyslny (9987) i domena zostala podpieta poprzez SRV aby uniknac wpisywania portu do adresu

rozwiazanie jest banalne wystarczy abys ustawil sobie dns'y od google i zrestartowal internet i bedzie dzialac wszystko znajdziesz na goole w pierwszych stronach jest to balanie prosta sprawa 

Gdyby to jednak jakims cudem nie pomoglo pobierz program wim mtr i zrob trase pakietow podeslij mi na pw wtedy bd myslec dalej :)

Wiecej pomocy uzyskasz na TeamSpeakBOT.com  --> Kontakt

Opublikowano

Po pierwsze co ma ID do polaczenia internetowego .. pomysla zanim cos napiszesz  to samo tyczy sie rejestru czyli totalne nic

Prawdopodobnie na serwery ktore nie mozesz sie polaczyc sa to serwer na ktore laczysz sie za pomoca domeny jak smien twierdzic na serwery ktoe nie mozesz wejsc maja strone pod ta domena ale na innym serwerze www lub zywczajnie serwer jest postawiony na innym porcie niz domyslny (9987) i domena zostala podpieta poprzez SRV aby uniknac wpisywania portu do adresu

rozwiazanie jest banalne wystarczy abys ustawil sobie dns'y od google i zrestartowal internet i bedzie dzialac wszystko znajdziesz na goole w pierwszych stronach jest to balanie prosta sprawa 

Gdyby to jednak jakims cudem nie pomoglo pobierz program wim mtr i zrob trase pakietow podeslij mi na pw wtedy bd myslec dalej :)

Wiecej pomocy uzyskasz na TeamSpeakBOT.com  --> Kontakt

Zrobiłem to co napisałeś i już wszystko jest ok. Dziękuję, temat do zamknięcia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...