Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przeprowadzanie z gui do 2 gui

Megapvp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Potrzebuje POMOCY!!! Szybko, Chce zrobic gui w ktorym bedzie wolno przejsc do 2 gui i wrocic do poprzedniego gui­

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Opublikowano

Podaj część skryptu to Ci później zedytuje. (Teraz wyjeźdźam.)

Na pastebin.com

Typowy serwer minecraft...

ExPcJyI.png

10/50/100/500/1000

Opublikowano

­potrzebuje na teraz:

kod:

command /pomoc:    

trigger:       
        open chest with 3 rows named "&2MENU" to player        
        wait 2 tick
        format slot 12 of player with 1 of 175:0 named "&aDROP" with lore "&7(kliknij aby przejsc)" to close
        format slot 13 of player with 1 of 175:0 named "&cKOMENDY" with lore "&7(kliknij aby przejsc)" to close
        format slot 14 of player with 1 of 175:0 named "&aRANGI" with lore "&7(kliknij aby przejsc)" to close

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Opublikowano

command /pomoc:    

trigger:       

wait 2 tick

format slot 12 of player with 1 of 175:0 named "&aDROP" with lore "&7(kliknij aby przejsc)" to "&aDROP"

format slot 13 of player with 1 of 175:0 named "&cKOMENDY" with lore "&7(kliknij aby przejsc)" to "&aKOMENDY"

format slot 14 of player with 1 of 175:0 named "&aRANGI" with lore "&7(kliknij aby przejsc)" to "&aRANGI"

Opublikowano

@Megapvp Można to zrobić tak ;3

command /pomoc:    
    trigger:       
        wait 2 tick
        format slot 12 of player with 1 of 175:0 named "&aDROP" with lore "&7(kliknij aby przejsc)" to "drop %player%"
        format slot 13 of player with 1 of 175:0 named "&cKOMENDY" with lore "&7(kliknij aby przejsc)" to "&aKOMENDY"
        format slot 14 of player with 1 of 175:0 named "&aRANGI" with lore "&7(kliknij aby przejsc)" to "&aRANGI"
command /drop [<player>]:
    trigger:
        format slot 12 of player-arg with 1 of diamond named "&adiamenty" with lore "&70.75%" to be unstealable

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

nie dziala @up­

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Opublikowano
command /pomoc:    
    trigger:       
        wait 2 tick
        format slot 12 of player with 1 of 175:0 named "&aDROP" with lore "&7(kliknij aby przejsc)" to run "drop %player%"
command /drop [<player>]:
    trigger:
        format slot 12 of player-arg with 1 of diamond named "&adiamenty" with lore "&70.75%" to be unstealable
 #Tu jest ok. Tylko Inferno pomieszał sory że pisze tutaj ale nie wiem jak pisać na dole

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

@Megapvp ale działa ci drop czy nie? i tak w ogóle jakie masz dodatki bo to działa mi.­

Opublikowano

@JimForce drop nie dziala, mam juz iiny plik z dropem ­

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Opublikowano

ale komenda /drop i drop w /pomoc­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...