Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co zainwestować ?

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam doładowałem swój steam o kwotę 100 zł i chciałbym ją mnożyć , nie wiem co wybrać obstawianie wymiana ? mój cel to kosa :) proszę o rady :)

Opublikowano
  1. Autografy KennyS, Pashy i tych bardziej znanych pro-playerów.
  2. Skiny kilkanaście centowe i obstawianie.
  3. Skiny po 5-10 euro i gra na jackpotach

­

Opublikowano

Ja proponuje betować. Jak jesteś fanem i lubisz oglądać mecze to czemu nie. Sam sporo się dorobiłem na tym. Na początek jakieś redliny kup albo coś jeszcze tańszego żeby nie stracić. 

Opublikowano

Kup naklejkę pashy oraz zostaw ja na rok... Będzie kosztowała trochę więcej... Nie wiem... 7-10 euro więcej?

K***a, jasnowidz? Za rok to nawet folie nie będą chodzić po 10 euro, a ty piszesz, że naklejka polaksa będzie po kilkanaście euro? Sam zainwestowałem 60 euro w te folie i inne gówna, i mam nadzieję, że zarobię jakieś 40 euro za ten rok, a ty piszesz o 10 euro za jedną naklejkę, elo.

Polecam poczekać aż wyjdzie nowa skrzynka, 9 września bodajże. Wtedy cały market pada i ceny jakiś Cyrexów czy Assimovów idą w dół. Najlepiej znaleźć jakiś item za 20 euro, który jest popularny i kupić go za 15/16 (cena będzie na pewno mniejsza od standardowej, ale ile dokładnie, to ciężko przewidzieć), potrzymaj ten skin, aż market wróci do normy (kilka dni) i wtedy sprzedaj za normalną cenę.

Za bety z taką sumą nie ma co się zabierać, wymiany na Lounge to jak syzyfowa praca, od kiedy powstały filmy "from nothing to knife". 

­

Opublikowano

Najbezpieczniejszy byłby trade.

ale także i najbardziej monotonny.

Ja polecam betowanie - ziomeczek zaczął od redline i skończył na nowym akaczu aqua... [...] i falcjon knife za 60€ po miesiącu obstawiania - jak widać, można.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...