Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zdobyć 30 lvl

RunBoyRunBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli jesteś początkujący, nie powinieneś śpieszyć się do 30, naucz się najpierw porządnie grać.

Opublikowano

Jeśli jesteś początkujący, nie powinieneś śpieszyć się do 30, naucz się najpierw porządnie grać.

Dokładnie. Ale jeżeli już tak bardzo Ci się spieszy to z tego co pamiętam grając przeciwko zaawansowanym botom na mapie 3 vs 3 na dwóch pd bostach, kończąc gry w okolicach 7/8 minuty.

giphy.gif

Opublikowano

­Warto jednak się nie spieszyć, a ten czas poświęcić na naukę, bo co z tego że będziesz mieć 30 lvl jak nic z tego zbytnio nie wyciągniesz?

Mimo wszystko polecam obejrzeć ten filmik: https://www.youtube.com/watch?v=LR1UCxvambw

Chyba zbyt wiele od tego patcha się nie zmieniło raczej, a to całkiem dobry sposób. Ewentualnie aramy, które są dosyć krótkie bo z reguły 20-30 minut.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Okej. No to wbije ten 30 lv grając " Klasyczne Mecze " :) Mógłby mi ktoś podesłać link do jakiegoś poradnika o postaci " Nidalee " ? Szukałem i nic nie znalazłem 

Opublikowano

wbicie 30 lvlu wedlug mnie to tak naprawde taki dluzszy samouczek lola, srednio 200 meczow . Jak bedziesz gral regularnie to 1,5 -2 miesiaca.

Zreszta dlugo po 30 lvlu bedziesz sie uczyl jeszcze , lol to gra ktora wymaga samodoskonalenia sie caly czas , za kazda gra uczysz sie czegos nowego .

Na youtubearrow-10x10.png masz pelno poradnikow do roznych postaci wpisz Nidalee poradnik na yt i powoli sie bedziesz uczyl o co chodzi.

Najlepiej jednak sadze ze byc samoukiem i poprostu uczysz sie samemu chodz to moze wydawac sie trudne na poczatku. Aha i najwazniejsze uwazaj bo gra wciaga strasznie. Dla niektorych to juz nie tylko gra a sposob na zycie :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak grasz z kolegą to masz lepiej bo wiesz że ta jedna osoba będzie ogarnięta a nie same trolle czy osoby co nie wiedzą co to dragon/flash itd.

Polecam oglądanie poradników na youtube.  

Po wpisaniu np. "nidalee poradnik" klikasz przycisk "filtry" pod tą wyszukiwarką i klikasz "Ten miesiąc". Wtedy masz te filmiki z najnowszych patchów.

gnYrBkB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...