Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

Kosa323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka.

Chciałbym wam pokazać stronę, na której moim zdaniem szybko możecie się wzbogacić.

Nie jest to żadna reklama, a jedynie moja propozycja aby wzbogacić wasze ekwipunki.

Poświęciłem na to trochę czasu aby wybadać taktykę, także prosiłbym o niewyzywanie od oszustów ;0

Wkład minimalny: 0,20$.

Wymagane: cierpliwość, spostrzegawczość. Nie jest to tutaj zasługa szczęścia, wystarczy uważnie rzucać. Nie jest to żadne longue czy podróbka jackpota. 

strona polega na losowaniu kostką HI-LO, można grać też za darmo aby zobaczyć jak to wygląda w życiu. Mianowicie losuje numerek od 0 do 9999, my wygrywamy jeśli liczba będzie <5000.

Mamy 50% szans na wygraną, lecz to tak naprawdę dużo. Polega to na ciągłym rzucaniu najniższej stawki. Jeśli przegramy - podwajamy rzut. Dzięki temu nawet jeśli przegramy kilka razy z rzędu będziemy na plus. Darmowymi betami możemy sobie ustawić 3-4 przegrane z rzędy, dzięki czemu diametralnie zwiększamy szansę by następny bet był wygrany - w tym właśnie momencie wrzucamy za coinsy, po czym wygrywamy ^^ 

Opiera się to na zasadzie wielokrotności.

Przykład. Mamy 3 bety z rzędu darmowe przegrane. Szansa na wygraną w następnym mocno rośnie. Minimalny bet to 20 coinsów, tyle też rzucamy. Jeśli wygramy - dostajemy 40. Jeśli przegramy, to robimy naszego beta x2, czyli rzucamy 40. W tym momencie po wygraniu dostaniemy 80. Zwraca się więc nasze rzucone teraz 40+ poprzenie 20 + 20 coinsów do przodu. I tak dalej, i tak dalej.

Link dzięki któremu oboje mamy korzyści:

xyz

Link "czysty":

csgodices.com

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Łatwo jest się dorobić :D Uważaj tylko na fale wygranych po kilka z rzędu, później są takie same z przegranymi, warto je skipnąć na darmowych ;)

4tx441.jpg

Opublikowano

Łatwo jest się dorobić :D Uważaj tylko na fale wygranych po kilka z rzędu, później są takie same z przegranymi, warto je skipnąć na darmowych ;)

Dobra, przejebałem wszystko, to jest gówno, stawka 1,95, więc trochę idzie dla nich. To i tak jest taki system, że oni ruchają ciebie, a myślisz, że ty ruchasz ich, ale i tak stracisz. 

­

Opublikowano

Jeśli trzymasz się systemu, to nie przegrasz, osobiście sprawdzone ;)

4tx441.jpg

Opublikowano

25 przegranych mówisz? Jakiś screen, cokolwiek? Największa do tej pory to 7 - można to łątwo przeskoczyć.

4tx441.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...