Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie będzie problemu z konfiguracją owego tableta i wyznaczaniem miejsca do gry? - Huion h420

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie będzie problemu z konfiguracją owego tableta i wyznaczaniem miejsca do gry ? - Huion h420

Nigdy wcześniej nie miałem styczności z tabletami graficznymi ale z tego co się naczytałem , to ludzie cenią sobie bardzo  wacomy  ale  mój fundusz sięga 150zł max , dlatego zastanawiam się nad tym rozwiązaniem -  http://allegro.pl/tablet-graficzny-huion-h420-nowy-jak-intuos-i5623289346.html- co sądzicie ?

Dodam że gram na win10 i oczywiście mówimy o przystosowaniu do gry w osu :>

Pozdrawiam

@Edit 1

Jeszcze znalazłem coś takiego http://www.electro.pl/tablety-graficzne/tablet-graficzny-wacom-one,id-268457?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=792481&utm_campaign=2015-07&utm_term=Tablety-graficzne&ceneo_spo=false

co sądzicie ?

Opublikowano

Wacom One o wiele lepszy. Ma bezbateryjne piórko co świadczy o wygodzie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

1.A ustawienie powierzchni do osu działa ? Ktoś testował?

2.Mając samego tableta, on się nie będzie ślizgał na biurku bez podkładki czy czegoś w ten deseń?

Opublikowano

Na podkładce od myszy tablet nawet nie drgnie.

Co do tego pierwszego to nie wiem jak na One, na CTL-480s działa wszystko.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Miałem przez jakiś czas tablet od Huion, ale po pewnym czasie przesiadłem się na Wacoma. Szczerze polecam Wacoma, o wiele lepiej się na nim pracuje.

1780114744926761191981.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...