Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CoD] Nie mogę uruchomić trybu Singleplayer.

Tatarata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Mam otóż następujący problem-zakupiłem dziś Call of Duty-pierwszą odsłonę. Instaluję ją, wkładam pierwszy dysk, drugi, wszystko idzie jak trzeba, instaluje sterowniki i gra pojawia się na pulpicie. Są dwa skróty CoD Jednoosobowe i CoD Wieloosbowe. O ile to drugie otwiera się bezproblemowo, to gdy próbuję włączyć tryb singleplayer wyskakuje mi komunikat: "Proszę się zalogować jako użytkownik z prawami administratora i spróbować ponownie". Problem w tym, że mam uprawnienia administratora.

Ktoś wie jak mi pomóc? Pracuję na Windowsie 10.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

To wina Windowsa. Tak to jest, że najnowsze odsłony Windowsa (8,10) nie działają prawidłowo ze starszymi grami. Jak napisał RyXeL spróbuj odpalić z zgodnością Windosa XP.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Generalnie, mam Windowsa 7 Ultimate, i mam ten sam problem.

Uruchamiałem już z prawami administratora, ustawiałem zgodność ze wszystkimi możliwymi systemami (95, 98, Me, NT 4.0 SP5, 2000, XP SP1, XP SP3, 2003 Server, 2008 Server i Vista SP1 i SP2) i nie odpala, nawet po kilkukrotnym reinstallu gry i reinstallu WIndowsa.

A Oracle ostatnio zepsuło VirtualBoxa i nie mogę już zainstalować w nim starego XP SP3, gdzie gra działała.

CPU: Intel Core i5-2500 4x 3,30GHz

Pł. Gł.: Acer  Q65H2-AM

RAM: Crucial Sport 4GB 1333MHz

GPU: GTX550Ti (Podkręcona przes ASUS)

HDD: ADATA SX900 128GB SSD + WDC WD10EZEX 1TB

Opublikowano

Nie działa, nawet cały ffolder przypisałem uzytkownikowi tipakA zamiast grupie Administatorzy. Też nie podziałało

CPU: Intel Core i5-2500 4x 3,30GHz

Pł. Gł.: Acer  Q65H2-AM

RAM: Crucial Sport 4GB 1333MHz

GPU: GTX550Ti (Podkręcona przes ASUS)

HDD: ADATA SX900 128GB SSD + WDC WD10EZEX 1TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...