Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z funkcja "OnJoin"

★Kapisz★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

{-+-} Siemka, mam problem z funkcja OnJoin otoz:

{-+-} Po napisaniu calego skryptu, z pomoca wielu osob itd. skrypt nie chce dzialac w zaden sposob lecz zadne errory sie nie wyswietlaja

{-+-} Nawet w zadnym pluginie informacja o dolaczeniu na serwer nie chce dzialac! Pls o pomoc ;x

Opublikowano

1­. Podaj liste pluginów. 

2. "On Join:" To nie funkcja tylko                                                                                      

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Na ta informacje o dolaczeniu mam plugin: Server_Motd

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRiveilli Mam paczke by Fruziaczek, dziś w essentials ustawilem se wiadomosci ale pokazuje ten tekst: nick left the game A potem (+) nick

:/

Podejzewam ze to moze byc wina Server_Motd ale nie jestem pewien

Kod skryptu podam jak bede na kompie

Opublikowano

@1361622928-U485574.png★Kapisz★ a takie pytanie po co Server_MOTD jak można to zastąpić skryptem? Pisałeś że ten plugin jest od powitania to można to w skrypcie zrobić :) i wszystko będzie działać

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...