Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold na sunwellu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, mam 23lvl blood elfa huntera i mam mało golda, potrzebuje go bo mam długi xD jestem ogólnie nowy w wowie i nieznam zbyt dużo sposobów na golda. moje profki to leatherworking i skinning

ov9t.png

Opublikowano

Żeby zarabiać wbij jak najszybciej 80 level, bo przed tym levelem to słaby zarobek, jak wbijesz 80 ubierz się trochę, połaź na rhc, a następnie polecam farmę damaged necklacke o której możesz poczytać na necie. Same itemki z tej farmy to sporo golda, a jeden necklacke ponad 100g. W ciągu jednej godziny można zarobić od 300 do nawet 1000 golda. Na razie tylko kasę na czary żebyś miał najważniejsze jest jak najszybsze wbicie 80 lvla.

http://forum.freeware.info.pl/gry/world-of-warcraft.html

Pozdrawiam

Opublikowano

Żeby zarabiać wbij jak najszybciej 80 level, bo przed tym levelem to słaby zarobek, jak wbijesz 80 ubierz się trochę, połaź na rhc, a następnie polecam farmę damaged necklacke o której możesz poczytać na necie. Same itemki z tej farmy to sporo golda, a jeden necklacke ponad 100g. W ciągu jednej godziny można zarobić od 300 do nawet 1000 golda. Na razie tylko kasę na czary żebyś miał najważniejsze jest jak najszybsze wbicie 80 lvla.

Pozdrawiam

Właśnie na taką odpowiedź czekałem ;]

Jeszcze jedno pytanie, mniej więcej w ile wbija się 80?

ov9t.png

Opublikowano

Nie da się powiedzieć tak na oko ile wszystko zależy od tego ile grasz dziennie. Jak się maniaczy to można nawet w tydzień wbić z exp boostem, ale to tak z 8h dziennie. Jeśli jeszcze nie masz to właśnie kup sobie exp boosta, bo jest tani za tydzień wychodzi chyba ten najtańszy sms po 3zł . Grasz hunterem to może być ciężko z random rajdami, ale czekaj zawsze w kolejce, bo tam szybko exp leci i można się trochę ubrać. 

Opublikowano

Jeżeli masz już ten skinning i chciałbyś na nim zarobić to możesz sprawdzić na auction house ceny wszystkich skór po kolei i w miare możliwości pofarmić jakąś z nich jeżeli będziesz w stanie ubić te moby ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Najlepiej profki sie leveluje na 80 i potem sie zarabia golda. Do levelu 80 najlepiej iść na Dungeonu randomowe i rzeczy, które dropniesz to sprzedawać. A potem najlepiej zarazbia się kasę jak masz alchemy i jewelcrafting. Mój kumpel w 2-3 tygodnie miał cap golda. :D

Opublikowano

@Eksodus to już nie te czasy że w profkach miałeś dwie specjalizacje i sprzedawałeś gemy po 200-300 golda ...

Co do lw to sam jak levelowalem jakiś rok/ dwa lata temu to nic podczas levelowania nie dalo sie zarobić. Dopiero na 450 jak zdobędziesz jakieś recki to wtedy możesz pomyśleć o jakimś zarabianiu, ale to i tak grosze. Jak już potrzebujesz bardzo golda to wyślij mi maila na nick Betros to Ci coś tam podeśle.

1377430129-U769346.png
Opublikowano

@Eksodus Gram na sunwellu od dobrych paru lat. Mam 2 bisowe postacie i wiem jak gra na tym serwerze wygląda, więc Twoja opinia jest błędną i wprowadza tylko nowego gracza w błąd ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Jak chcesz ja wiem ile robiłem z kumplem golda na jc i alchemy. I proponuję ci te profki. A tak wgl Betros ile grasz w wowa? :)

Opublikowano

Polecam na początek ściągnąć addona auctionner i skanować auction house, będziesz od razu wiedział co po ile chodzi, jak masz skinning to staraj się go levelować równo z levelem, żeby nie było tak, że jak przejdziesz na wyższe mapy to nie będziesz miał wystarczającej ilości skinningu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...