Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|Profesjonalny Administrator poszukuje serwera|

KoXi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę Administratorem!
Nick: KoXi
Doświadczenie: Bardzo duże, gram w minecrafta'a od Alphy. Moja przygoda z multiplayer zaczęła się od bety, tak więc od tego czasu się w to wciągnąłem, przez ten cały czas nabyłem masę doświadczenia jako Administrator. Mam za sobą kilka serwerów mojego autorstwa i bardzo pokaźną sumkę bycia HeadAdminem/Adminem/Moderatorem itd na czyiś serwerach.

Staż w minecraft: Od początkowych wersji Alphy.

Kontakt: Pw tutaj na forum.

Dodatkowe informacje: Tak jak już wcześniej wspomniałem mam bardzo duże doświadczenie z tym związanie, miałem miesiąc przerwy w pełnieniu roli Administratora, aktualnie poszukuję najlepszej oferty, poszukuję zgranej ekipy, nie grupy dzieciaków która dla zabawy robi serwer tylko czegoś naprawdę konkretnego. Jeśli masz do zaoferowania coś takiego, pisz śmiało na na pewno się nie zawiedziesz. Na grę mogę poświęcić sporo czasu, mogę ogarniać forum ts'a itp. Dam sobie rade na każdym rodzaju serwera.

Pozdrawiam     

KoXi  

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...