Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Desperackie poszukiwanie programisty.

Gość >

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czołem.

Planuję stworzyć sieć serwerów do gry Minecraft, ponieważ jak widać serwery w Polsce trzymają się na bardzo niskim poziomie. Poszukuję programisty, który zechce wziąć udział w pracach nad tym projektem. Oto kilka wstępnych informacji:

- serwer nie będzie kolejnym niewypałem :')

- na serwerze wszystko będzie budować ekipa budowniczych z Turcji, tak dobrze czytasz. http://www.planetminecraft.com/member/eriny/

Kilka informacji dla zainteresowanych:

1. Dysponuję póki co małym budżetem, dlatego nie mogę oferować żadnej kwoty za wykonanie projektu, bardziej liczę na to, że osoba, która się zadeklaruje i pomoże nam stanie się jego współtwórcą.

2. Programista, który się zgłosi nie musi mieć wykształcenia w tym kierunku, dla mnie liczy się tylko efekt.

3. Jest to, jak już wyżej wspominałem, projekt zaplanowany za kilka dobrych miesięcy, więc nie zależy nam na szybkości, jednak chcę mieć pewność, że ewentualny kandydat będzie sumienny i nie opuści mnie w połowie pracy.

4. Posiadam maszyne 32GB z adekwatnym do tego łączem, więc kwestia hostowania jest już rozwiązana.

Wszystkich chętnych proszę o pisanie w tym temacie oraz na maila:

Pozdrawiam!

Niestety nic wiecej nie moge napisac, poniewaz zabrania to regulamin forum.

Opublikowano

@xAsky

Kiedy napisałem do niego, czy jego oferta jest nadal aktualna, napisał mi iż nie jest.

Po wiadomości pożegnalnej, napisał mi abym nie spinał - oznajmiłem mu, aby oszczędził mi i sobie czasu.

Następnie gdy rozmowa się przedłużyła, udowadniał swoje racje, że zna regulamin forum lepiej, ponieważ napisał mi, iż nikt mi za darmo tego nie zrobi i wmawiał mi moją "nieudolność umysłową". Naprawdę tak robią inteligentni ludzie i jeszcze używają tak wyczesanego słownictwa jak; bk xD, dobra beka, yo! :) i najlepsze jego zakończenie :') "Ech, mam gdzieś Twoją niezdolność umysłową, kończę konwersację, pozdro i powodzenia! : >"

Nie polecam.

Down:

lrCipXd.png

Opublikowano

@xAsky

Kiedy napisałem do niego, czy jego oferta jest nadal aktualna, napisał mi iż nie jest.

Po wiadomości pożegnalnej, napisał mi abym nie spinał - oznajmiłem mu, aby oszczędził mi i sobie czasu.

Następnie gdy rozmowa się przedłużyła, udowadniał swoje racje, że zna regulamin forum lepiej, ponieważ napisał mi, iż nikt mi za darmo tego nie zrobi i wmawiał mi moją "nieudolność umysłową". Naprawdę tak robią inteligentni ludzie i jeszcze używają tak wyczesanego słownictwa jak; bk xD, dobra beka, yo! :) i najlepsze jego zakończenie :') "Ech, mam gdzieś Twoją niezdolność umysłową, kończę konwersację, pozdro i powodzenia! : >"

Nie polecam.

Mógłbyś chociaż nie przekształcać :D

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...