Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobieranie graczy

kubalodej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to jest możliwe żebym przegrywał 10 rankedów z rzędu? Bo to już jest zabawne jestem w s5. zawsze robie najwieksze dmg,mam najwiecej killi,asyst a i tak przegrywam? Wtf? i Nie ja nie jestem temu winny 

Opublikowano

­Rozczaruję Ciebie - jesteś temu winny w wielu grach. Statystyki nie zawsze odwzorowują przydatność gracza w czasie meczu. Poćwicz kooperacje z np. znajomymi, bo grając solo nic nie wskórasz :)

Opublikowano

Powiem to ks'owanie swoich kumplów z teamu nie jest dobre ;) Ks tak zwany można robić, jeśli ty go nie dotknąłeś/uderzyłeś, a ma już na tyle mało życia, że go zabijesz atakiem. Nigdy na siłę. Czasami lepiej oddać killa, dać się kumplowi z drużyny też na feedowac. Najważniejsze to dobra komunikacja oraz twoja przydatność w teamfightach ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

­

Powiem to ks'owanie swoich kumplów z teamu nie jest dobre ;) Ks tak zwany można robić, jeśli ty go nie dotknąłeś/uderzyłeś, a ma już na tyle mało życia, że go zabijesz atakiem. Nigdy na siłę. Czasami lepiej oddać killa, dać się kumplowi z drużyny też na feedowac. Najważniejsze to dobra komunikacja oraz twoja przydatność w teamfightach ;)

Coś takiego jak kill steal nie istnieje, KSy są wymyślone przez graczy poniżej goldu, którzy uważają, że oni są najważniejsi i jedynie dzięki nim wygrywa się gry. Fragi oddaje się zawsze tej osobie, która może zdziałać więcej (mid / adc), a taki jungler nie ma prawa krzyczeć, że skradło mu się killa.

Opublikowano

Jak mam to wstawić?

Można użyć kilka programów: LOLreplay, BaronReplays,(nie zawsze to działa) albo nagrać programem do nagrywania i wrzucić na yt.

A co do tematu, to być może powinieneś starać się pomagać pozostałym lane'om gdy ty jesteś mocny, a reszta jest w tyle.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

w brazie i silewerze tak jest, albo afk albo jakas ameba 0/10 w 10 minucie i placz noob jungle dont help XDD pozdro i wytrwałosci w kerowaniu brazu najlepiej znajdz kogos kto ogarnia i duo gral duzo latwiej wejsc do platyny ;)

Opublikowano

yhy, system dobierania jest tak niski że to nawet ja się oduczyłem grać "zaj**iście" bo od kogo się uczyć, mija minuta od meczu to ci nawet support walczy o pierwszego killa. ŻAŁOSNE Niech was wszystkich zbanują i będzie spokój. 

A dywizję możesz wbić ale nie ty, dywizję wbiją ci cheaty i exploity. 

Nie gram rankedów. Bo to zuo! ahahah :D 

KS (za***anie przeciwnika) => Jeśli ubijesz gracza który miał 10% hp ale nie zadałeś mu większości obrażeń. = Spadek mmr (not honor game)

CO NAJLEPSZE: Twoje mmr rozlicza się z gry teamu (jak ktoś w teamie gra **ujowo a ty byłeś w pobliżu również obniża ci mmr. 

jednym słowem ahahaha :D Graj więcej gier, musisz dać z siebie wszystko by mieć powiedzmy 170/300 wygranych (nie rankingowego pvp) im lepszy wynik tym lepszy przeciwnik także, ale są ku temu plusy, że jak wygrasz z lepszym przeciwnikiem, mmr rośnie drastycznie. Wadą tego jest niestety fakt, że te mmr rośnie dla całego teamu. Więc często trafiają się mało ogarnięci ludzie w teamie.

source: RiotGamesSupport

Opublikowano

­

Coś takiego jak kill steal nie istnieje, KSy są wymyślone przez graczy poniżej goldu, którzy uważają, że oni są najważniejsi i jedynie dzięki nim wygrywa się gry. Fragi oddaje się zawsze tej osobie, która może zdziałać więcej (mid / adc), a taki jungler nie ma prawa krzyczeć, że skradło mu się killa.

lepiej niech 3 osoby maja po 3 kille niz jedna 9 kili nie a reszta 0 nie? 

Opublikowano

­

lepiej niech 3 osoby maja po 3 kille niz jedna 9 kili nie a reszta 0 nie? 

Źle rozumujesz. Lepsze jest 9 killi dla mida, niż żeby jungler, support i mid laner mieli po 3 fragi.

Opublikowano

­

Zdecydowanie, chociaż nie raz po prostu widzę jak ktoś z mojego teamu biegnie za kimś próbując zabić ( wiem że go nie dogoni) więc chcąc pomóc zabijam, a zaraz na czacie "noob ks", masakra, ja nie płacze jak ktoś zabierze 100hp postaci której ja zabrałem 2k bo to nie FFA...

ale tak bez offtopu, nie staty są najważniejsze, nie biegaj po całej mapie za rywalami, pushuj swoją linie, pomagaj innym jeżeli na twojej jest luz i tak na spokojnie można wygyrwać :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Pickuj postacie ktore sa mocne np. Varus mid czy rengar na jg

Jesli masz lastpicka to lepiej juz wyjsc ja mainujac only jungle i jak sie nie dostane to po prostu wole odczekac te 5 minut niz przegrac po tych 30

Oraz w tej lidze najlepiej only duo

Opublikowano

Dlatego lepiej grać z kolegą który ma podobny poziom gry do Twojego. We dwójkę dalibyście sobie radę.

To że ludzie feedują to nic z tym nie zrobisz. Nie rozumiem jak można być tak ułomnym i psuć innym grę? Strata czasu...

gnYrBkB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...