Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zagrać z kolegą

Kruzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy się z tym nie spotkałem a mam nowe konto tak zwany smurf grałem w sumie 4 turnieje, 2 wygrałem i otwierałem w nich, potem 2 remisy, 1 remis byłem 4, 2 remis do 16 rundy miałem 8/16 z 2 botami w teamie zrobilismy cumback 15:15 gdzie dzielily mnie 3 pkt do otwierania z statami 26/24, graliśmy z szeryfami,orzełkami, dziś chciałem zagrać z kolegą Szeryfem ale nie mogliśmy zagrać bo pisało coś w takim stylu "Gracz ma za wysoką range na grę z graczem bez rangi" coś takiego o co biega?

graphic.png

Opublikowano

Musisz poczekać 20h  bo wygrałeś za dużo meczy.

no k***a geniusz z ciebie kolega napisal "Gracz ma za wysoką range na grę z graczem bez rangi" a ty o banie na 20h

Nigdy się z tym nie spotkałem a mam nowe konto tak zwany smurf grałem w sumie 4 turnieje, 2 wygrałem i otwierałem w nich, potem 2 remisy, 1 remis byłem 4, 2 remis do 16 rundy miałem 8/16 z 2 botami w teamie zrobilismy cumback 15:15 gdzie dzielily mnie 3 pkt do otwierania z statami 26/24, graliśmy z szeryfami,orzełkami, dziś chciałem zagrać z kolegą Szeryfem ale nie mogliśmy zagrać bo pisało coś w takim stylu "Gracz ma za wysoką range na grę z graczem bez rangi" coś takiego o co biega?

"Gracz ma za wysoka range by z toba zagrac" hmmm no naprawde zastanawiające poprostu ma zawysoka range by z toba grac 

­

Opublikowano

Niech on zrobi poczekalnie powinno pomoc. Na swoim koncie masz unrankeda? Jak nie to musisz wygrać te 10 żeby z nim grać albo to pierwsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...