Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składanie Kompa/Ktoś doradzi?

heart92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano ludzie. Planuje złożyć sobie stacjonarkę z możliwością rozbudowy w przyszłości  typu lepszy ram, grafa, procek. Nie jestem w stanie wyłożyć od razu duzo kasy dlatego chce stopniowo kupować części. Polecicie mi jakieś zestawy hmm tak do 1,5k ? Da rade na takim czymś np. w CS GO wyciągnąć 100fps+ lub pograć w GTA V ? Myślałem by na samym początku kupić płytę główną co wy na to ? Dodam, że monitor jakiś tam mam LG Flatron 21 lub 24cale ;) Pozdro i z góry dzięki. 

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

Kupuj sobie pierwsze co chcesz, nie ma znaczenia :v kartę graficzną możesz na końcu bo wtedy chociaż Ci komputer odpali i pograsz w starsze gierki na igpu. Komputer polecam Ci po prostu ten: http://www.morele.net/inventory/info/XYbqpM/

Dzięki ziomek!! A powiedz mi jakie gierki ten sprzęt uciągnie mniej więcej i takie cs, albo coś na jakich fpsach ?? Chodzi mi głównie o tą płytę dlatego, że słyszałem, że nie zawsze jak sie kupi ram, karte czy coś to współgra to z płytą główną dlatego myślałem na początku o płycie jakiejs. Pozdrawiam !

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...