Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Administracji na serwer

koksik3825

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zostać Pomocnikiem na twoim serwerze, mam 15 lat, kultura oczywiście jest, ortografia też jest bardzo dobra, więc... ogólnie spełniam wszystkie wymagania, jakby co, proszę, abyś skontaktował się ze mną za pomocą prywatnej wiadomości. 

Opublikowano

Zgłaszam się 

Nazywam się Jakub , mieszkam w  województwie Świętokrzyskim . Mam 14 lat i moim hobby jest granie w siatkówkę , 

interesuje się komputerami oraz grami  , jestem ogarnięty i posiadam kulturę osobista . Znam ortografie i będę uczciwy wobec graczy

Będę przestrzegał serwer ile mogę ,nikt nie będzie nie uczciwie karany  , znam bardzo dobrze  komendy / pluginy . Jesteś zainteresowany?

Pisz na skype kuba66951 . 

Pozdrawiam Jakub .

Opublikowano

Witam. Mam 13 lat, ale wiem wiele na temat komend i organizacji serwera. Posiadam ts3, skype i mumble [w zależności od potrzeby]. Zajmuję się tworzeniem i pilnowaniem serwerów od ok. 4 lat [tak wiem - 9-olatek bawił się w serwery :P], i wiem jak w razie potrzeby rozpromować serwer. Posiadam konto YT z 200 subskrybcjami, dzięki czemu profesjonalna reklama z mojej strony może sprowadzić kilku graczy. Mam nadzieję, iż wiek nie sprawi problemu i zawrzemy współpracę. Żegnam.

Jeśli pomogłem, zainteresowałem was lub po prostu chcecie być mili to dajcie 1385649165-U755442.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...